Att ha falska vikter i pungen

Ännu en dag i samhällets tjänst. Det fortsätter med mera tjänst inom privata sektorn och sen har Fru Kickan lagat död fisk sägs det... Match i morgon. Natten gick till att reda ut vem som ska göra det som inte har gjorts fast det skulle göras... Som Ted sa är det bra om vi låter tränarna och laget fokusera på det de ska och så tar vi vårt Världskrig här utanför... Bosse, som i går fanns i Eckeröhallen med en drönare, kommer i morgon att förhoppningsvis hämta med sig tontals av olika papper som en annan person borde ha fixat men liksom bara löpt ifrån utan att berätta före vi i går kväll började fråga var allt finns... Nåjo. Detta är fotboll. Eller egentligen väl inte.
 
Dagens höjdpunkter i skolan har varit många. 7G valde Mika 6:11 till sitt Gamla testamentcitat. Finalen mellan det och Hosea 13:7 slutade 8-8 och den ena sjuke eleven ringdes upp, uppmanades av klassen att lyssna noga då de båda bibeltexterna lästes, samt att säga vilken av dessa som var bättre. Den sjuke mannens val föll på Mika och  således korades en vinnare under stor glädje och festyra. Tacka vet jag faktum att eleverna hade telefoner med sig. Annars hade vi inte kunnat avgöra tävlingen på detta sätt. Det vinnande Bibelcitatet låter: "Vore jag rättfärdig, om jag fördroge orätt våg och falska vikter i pungen". Gratulerar Mika. 8A påminde mig om att vi hade klassföreståndartimme varvid de även fick leda lekar som hade innehållet att sitta i varandras famn, om man inte var rullstolsbunden, då kunde man bara rulla in framför. Jo, barnen löser sådant galant. Den efterföljande kurragömman fick även avslutas med ett utrop i skolans högtalarsystem: "8A, sökning upphör. Återvänd till basen."
 
Kvinnor i åk 9 avslöjade att de i hemlighet tycker att sexistiska vitsar är roliga, fast man ju inte får visa det, framhöll de. 7E klarade en lektion om Digerdöden utan att använda spypåsarna jag satte fram. Allt i allt en god dag...
Detta är Samuel. Åland Uniteds huvudtränare. I dag har han sin sista träning inför den första matchen med A-laget. Jag får se till att vara där i god tid, eftersom de som skulle ta med sig bollar och grejer från Eckerö i går hade glömt, inte vetat, eller i alla fall lämnat sakerna där...  Jag har dem nu i min bil. Alla goda tankar går till honom och till alla andra i laget faktiskt också. Klockan 15.15 smäller det i Eckeröhallen i morgon. Jag hoppas Ted får rätt då han sade sig tro att det kommer mycket folk!
 
 
Programmet för Damernas Liga publicerades också, så nu vet vi officiellt att vi inleder den 24/3 hemma mot Pallokissat och avslutar grundserien hemma på WHA mot PK-35 den 18/8... Vi vet också att vi spelar cupmatch borta den 4/8. Mot vem, det vet vi ej. I går hade 30 lag anmält sig till cupen och ett beslut om att även B-flicklag (alltså de som spelar i B-flickornas FM serie) får delta publicerades... Jag borde nu skälla på programmet, men det gör jag inte. Det är så bra man har kunnat få det med dessa förutsättningar och vi kommer alla att ha lika många matcher mot lika många lag.
 
I kväll ska jag försöka ta mig en riktig pre game night hemma med familjen... I morgon lär det ändå bli hispigt ser ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0