I dag får vi en ny tränare

Denna dag har varit en så kallad friluftsdag. För mig blev den mycket av en deja vu då jag igen var en del av Gary Williams coachingstaff. Över 40 skolelever fick ta del av Garys program på Vikingavallens gräsplan under nästan 6 timmar. Jag ålades att köra en av punkterna, possession games och kan erkänna att det inte kändes vare sig rostigt eller ens motvilligt. Hela dagen blev lyckad och en skadad fot, en öppen läpp samt Magister Svibergs visdomar och Sunes ihärdiga försök att få visslan att låta tillräckligt högt blev dagens skörd. Väl så!
Ibland var det nästan som förr... Ella var dock inte där i dag. Hon är väl i Kuopio hon, kanske...
 
 
Jag ska iväg till träningen för att presentera vår huvudtränare för 2018 för laget. Sedan, mot kvällen kommer det nog meddelande på hemsidan och till media. Ingen idé att fråga och ringa. Laget får veta först. Personen i fråga var i morse till Herr Landshövding och skrev på och har sedan bekräftat till mig att det hänt, så det är verkligt...
 
Herr Landshövding själv skulle ringa till mig då han fått kännedom om ägarföreningarnas tankar i dag på förmiddagen. Antingen är tankarna väldigt långa, oklara eller så helt outtalbara, för inget samtal har jag fått.
 
Någonting säger mig att kvällen inte blir helt bara att låta livet hända. Tyvärr hinner jag inte till Röd Bettan för att äta kållåda... Vi har potatisgratäng och köttbullar hemma, så de får duga. Röd Bettan brukar ofta vara snäll och skicka med mat om man inte kommit och ätit den. Idag behövs det verkligen inte. Tack Röd Bettan för den ännu outtalade vänligheten, men det behövs faktiskt inte.
 
Nu är det resten kvar. Målet är att se herrarnas Champions League i soffan vid nåt tillfälle i kväll. Då tänker jag äta popcorn faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0