Jag tror inte så mycket var bättre förr

Denna dag försmäktas inne tillsammans med en inte så värst mycket (=alls) mera spyende Edit. Hon går mot klarhet och ska nog, hoppas jag rentav kunna gå till skolan i morgon. Kanske, men bara kanske det här ska kunna bli Stora Provrättardagen?! Men bara kanske!
Sådant här kommer på vår TV antagligen hela dagen. Det är riktigt roligt, helt på riktigt!!!
 
 
Var filmer bättre förr? Nä, inte tror jag det så där i allmänhet. Var vädret bättre förr? Nä, åtminstone inte om man tittar ut genom fönstret i dag. Var barnen mer välartade förr? Nä, inte då jag var barn i alla fall... Fanns det lika puckade politiker förr? Jo, ännu värre dessutom, vi bara kände inte till allt i lika stor utsträckning. Var fotboll bättre förr? Nej, den var lite långsammare och därmed tydligare så de riktiga stjärnorna syntes mer. Vad var bättre förr? Inte ens ishockey VM var ju bättre, fast folk vill framhålla det. Kommer ni ihåg de många åren som inga NHL eller WHA spelare alls deltog?
 
En väldigt ytlig, men djup text blev det i dag. Jag har ett jobb, en familj och en fotbollsklubb att administrera. I morgon fyller Linda 21 år. Hur ska jag bäst etablera kontakt då hon har ett omvänt dygn och jag befinner mig på färjan den tiden hon är vaken, typ? Kanske en snabb busskype på vägen mot Åbo?
 
Jag skulle gärna säga något kryptisk om våra tankar inför TPS matchen, men är ej underrättad närmare av träningsledningen. En införtext måste jag dock publicera under dagen. Flo och Isa ska göra radioreklam klockan 14.30 med mina repliker och ingen har ännu bekräftat spelare för 07-09 laget som bland annat ska möta Edit nästa torsdag. Ett flickläger i augusti blir det däremot och jag är vidtalad som matgubbe igen!
Enligt uppgifter är en av dessa tre min vikarie i skolan just nu... Så här gick det till på KHS julfest 2010. Ingen Igge var där då och ingen, jag upprepar INGEN hade någon större fundering på om tidningarna skriver eller inte. Var det bättre då? Kanske kanske lite... Om jag får drista mig till det. I år funderades det över lämpligheten i att Rufus och gänget gjorde en motsvarande dans, fast de var påklädda...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0