Dagen efter Axel. Maiju är glad att jag inte är på träning och så en quiz också

Sedan den här bloggen kom till i mars 2009 och troligen det samma gällande dess föregångare som sattes igång på skärtorsdagen 2007 har så här mycket folk inte läst ett enskilt inlägg som det i går då jag bad Axel Jonsson snyta sig. Alldeles tydligt engageras ålänningar av , kanske inte vad jag skrev, men att jag skrev. Resten av världen ber jag om ursäkt av då ni så klart inte har en aning om vad det handlar om ens.
 
Eftersom responsen har blivit aningen lägre än uppmärksamheten tror jag att det jag sade fallit i rätt god jord. Några enskilda kommentarer har jag fått av folk som håller med. Tycker någon att jag har fel är man också välkommen att säga så jag inte går omkring och tror att jag har rätt eller nåt. Axel själv, som så klart också läser, det är jag övertygad om, behöver inte kommentera om han inte själv vill. Det är dock alltid roligt att prata med honom, så bara för den sakens skull vore det uppfriskande om han tog kontakt.
 
En par påstötar om att jag själv skulle bli politiker har igen framförts. Jag kämpar emot med förvissningen om att fotboll är bäst som fotboll och politik bäst som politik. Den stunden man gör politik av något annat än det man anser är bäst för folket, då kör man i diket. Den gång man spelar för något annat än sitt lag, då är man fel. Dessa saker går inte riktigt att kombinera så som jag skulle känna att de borde, så jag bliver vid min läst, i alla fall nu...
Det är lite mycket nu på många fronter. I dag då vi haft möte med Maiju och Herr Landshövding måste jag bekänna för Maiju att jag inte hinner till träningen i kväll trots att den är matchförberedande. Maiju svarade med att le och säga "Bra!" Precis vad jag behövde antar jag...
 
 
Även en fredagsquiz är inlämnad av en supporter:
 
"Hej,
Veckans Quiz:
Vad är mest sannolikt?
1)Att Boutros gör mål i LIF tröjan i år?
2) Att legenden Julle spelar div 3 fotboll med FCÅ?
3) Att sportchef Mikael Wirta får tillräckligt stora kläder av nya leverantören?"
 
Min egen rad, i trolighetsordning är 2,1,3. Vilken är din?
 
På väg hem ska jag sno tröjan av Sue-Ellen, så Linnéa får sin nakenchock i alla fall. Meningen är att vi ska ha en helg med både Emilia och Rufus inkluderade. Låter bra.
 Sen är det herrlandskamp också. Detta hände förra gången, 1999 som Finland mötte Turkiet i en tävlingsmatch. Det var också matchen då min vän Kupsis tid som säkerhetansvarig på Bollförbundet tog slut. Finland ledde då Özalandemonstranterna äntrade planen. i slutet hade vi förlorat. I kväll klockan 19 smäller det lite i Istanbul då, på snällt fotbollsvis.
 
Jag försökte även se Fortuna Hjörring-Manchester City i går kväll, men streamen var riktigt trög. 0-1 hade det blivit. Mål av Carli Lloyd. Även Bayern München och Lyon hade visst vunnit, så Damernas Champions Leagues semifinaler skulle ha Barcelona, Manchester City, Bayern München och Olympic Lyon i semifinalerna om dessa resultat står sig... Ser någon det jag ser gällande utvecklingen av damfotboll?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0