Mitt på blanka eftermiddan för 15 år sedan!

Eftersom jag är: 1. Ogudaktigt trött och 2. på gång med att stiga upp ogudaktigt tidigt lägger jag in denna lilla text aningen före den är relevant.
 
Denna text är min son Rufus 15 års födelsedagstext. Rufus är den av mina barn som minst av alla uppskattar denna slags exponering och därför nöjer jag mig med att konstatera att han börjar bli stor och, som han själv säger, Biff! En vacker dag kommer han att slå mig i armbrytning och bänkpress. En vacker dag kommer han också att förstå hur värdefull han är, inte minst för mig. Vi har ett sådant där lite gammaldags/modernt Far och Son förhållande som tar sig fria svängar ibland. Lite som jag har med min egen far. Just därför tror jag att det en dag kommer att stå klart vad de olika grymtningarna och enstaviga ljuden betydde då vi konverserade.
Detta är Rufus profilbild på Facebook. Den har inte ändrats och används inte i kränkande syfte. Därmed hoppas jag att Rufus gillar att jag använder den, eftersom man så bra här ser... Ja... Hur han ser ut.
 
 
För 15 år sedan fick jag veta att en förlossning var på gång. Jag gick då till baracken, där klassrummet mitt låg på den tiden, de mögelsanerade KHS. Jag instruerade klassen om vad de skulle göra, samt bad Randolph kolla lite genom fönstret från musikbaracken. Sen sade jag "Hej då, jag far en sväng till BB". Lite över 2 på eftermiddagen var han där. Min förste och ende son! Jag önskar honom en god 15 årsdag och all lycka som finns i hela världen. Jag var stolt då och är ännu stoltare i dag!
 
Klockan halv 7 ses vi. Jag drar upp minsta syrran din och så kommer vi. Se nu till att vara hemma bara pojk! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0