Djurisk Djurvik

Egentligen är detta den lugnaste kvällen på evigheter. I och med att jag är isolerad med min klass i en stugby varken kan eller skall jag göra annat än just vara här med min klass. Jag menar, vi lär vara den första gruppen som inte fått igång diskmaskinen, Det var exakt en kilometer till toaletten som visade sig vara obrukbar, flickorna skriker gällt för att de sett en insekt närma sig deras stuga, ingen sax kunde hittas och plåstren som lånades av ägarna fick rivas för hand vilket resulterade i plåsterslimsor. Men, här är jag nu och kan icke annat... Det är en underbar septemberkväll och barnen simmar och badar bastu. Bara resten kvar då... Korvgrillning och frågetävling klockan 21. Egentligen ingenting i hela världen att klaga på. En  natt här ska vi väl klara. Passar på att skriva så nu då det ännu är relevant. Få se vad jag säger i morgon.
 
Nästa gång jag ser Fru Kickan och Edit blir i morgon kväll, efter Edits och Fru Kickans träningar. Emilia och Rufus lär jag se fredag kväll, sen fredag kväll. Jag kommer ju hem från matchen då det är mörkt. Egentligen ingenting annat att säga än att jag just inget har att säga.
 
Jösses, nu börjar de skrika... Kanske bra om jag går dit...
Eftersom det var oklart vilka bilder som fick visas och av vem sätter jag denna i dag... Ibland är inte mycket just allt...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0