Förmiddag 1, efter Åland United 2016

Det är lite svårt att avgöra i vilket skede natten blev morgon och vad som hör till gårdagskvällen samt vad som ska tillhöra dygnshelheten och så där. Det beror inte på att jag skulle ha varit något mer oredig än vanligt, ens med säsongsavslutnngsskala.. Det hela blev lite tumultartat bara då min son, som skulle anmäla sig, samt vara hemma vid midnatt inledde förhandingar om att trots tidigare ändrade planer i alla fall erbjuda natthärbärge hos oss för en par goda vänner. Jag vet vem dessa vänner är, dock inte Fru Kickan som oftast sover då dessa vänner figurerar. Därmed okejade jag med ett kort och trött sms handlingsplanen mot att pojkarna är knäpptysta och går in i Rufus rum.
 
En stund, kanske en timme eller så, senare då jag i allsköns manlighet stod och diskuterade med Steve Beeks på nattklubbens toalett ringde min telefon. En yrvaken och arg Fru Kickan meddelade att vårt hus är invaderat av för henne okända manspersoner. Jag försökte hävda att hon nog känner min son, vilket hon i och för sig erkände, men de övriga som tydligen höll på att tömma vårt vardagsrum på soffkuddar hade hon ingen aning om och de hade väckt henne och hon hade därmed fått en chock då hon smög upp för att se om vi hade inbrottstjuvar eller nåt. Fru Kickan var upprörd och det betydde omedelbar avfärd för mig, en så omedelbar sådan att jag till och med glömde att ta min present med mig. Den fina presenten som laget hade gett mig blev alltså kvar. Nu är den spårad och Harry, mannen som fixar allt, har den. Om det finns något kvar i buteljen som är en del av presenten kommer jag att få den senare under helgen meddelas det.
 
Väl hemma hade läget stabiliserats. Fru Kickan var tydlig med att hon inte var arg på min son, utan på mig. Nu är hon inte arg på mig mera heller och väl är det... Jag undrar om jag lyckas återställa mina äldre döttrars sovrum före Emilia kommer om en stund. Pojkarna har nämligen, i brist på soffkuddar, som sattes tillbaka i natt, begagnat hela storasysterrummets sovutrustning, så när som på själva sängarna. En av min sons vänner ligger under ett litet litet skrivbordsbord såg jag just. Det skulle jag aldrig klara av med den här kroppen. Fru Kickan har åkt iväg för att rida! Dessutom har hon lovat att Edit ska få se på Idolreprisen, medan jag har lovat försöka se Rufus innebandymatch. Dessutom är tvättmaskinen i gång och alla lakan ska bytas. Min son hävdar bara att "Det ordnar sig". Tänk att han kallar sin far för "Det"!
 
Där i något skede hade alltså Åland United säsongsavslutning. Tack för arrangemangen och goda tankar till alla. På måndag publicerar vi de 11 spelare vi har klara för 2017.
Här en liten höstfotbollsbild.
 
Som vanligt, sedan starten 2012 delades lagets egna priser ut, i form av en framröstad spelare som står för den största laginsnasen typ. Som Herr Landshövding räknade upp gick priset 2012 till Janelle Cordia, 2013 till Tiina Saario, 2014 blev det Hanna Blomberg, 2015 Cynthia Uwak och Pille Raadik. Även 2016 blev det en delad seger. Bri Campos och Julia Andersson blev de två som får sina namn ingraverade i den snart historiska tallriken som existerar för just detta ändamål. Bra val spelarna! Bra val!
Här är den snart berömda bilden från i går kväll. Jag vill poängtera att jag på riktigt trodde att de manliga ledarna skulle gå ner framför spelarna på bilden. Då jag märkte att de andra inte gjorde det var det för sent att flytta sig. Ensam är stark! Får symbolisera den kommande helgens arbete!
 
Bosse hämtade även den gamla och söndriga Landrovernyckeln, så nu har vi hopp om att få upp bensinlåset och därmed att tanka Landrovern. Kan behövas nästa vecka om vi ska ta oss till Sibbo och tillbaka jo...
 
Lördag med familjen! Den enda jag säkert vet var är just nu är Linda. Hon är i San Diego!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0