In i natten och ut i cupspelet

En chill fredag sa Randolph. Jovisst. Beror förstås på vilka fredagar man jämför med.
 
Nu är jag i alla fall hemma nån timme och i natt bär det av mot Vanda, Dickursby och cupens första omgång. Otroligt men sant, vi vet nästan var alla är. Dock vet vi inte vart vi är på väg, ty det är en existentiell fråga som lärda och även helt puckade människor debatterar om.
 
Jag hann till Ålcom, samt även till träningen där vår Ordförande förärade oss med sin närvaro. Sedan hem och där hade Gurkan tillverkat mat som var kall pommes frites, uppiffade med varm pommes frites och dessutom god död höna i någonslags sås som jag inte vet vad är. Både hon och Fru Kickan har hamnat i perioden igen och hela köksbordet är fullt med småprylar som sammanfogas på olika sätt, eller nu verkar hon stryka nåt...
 
Jag stötte ihop med Rufus också utanför Vikingahallen. "Ska du ha stryk?" var hans hälsning till sin far som han inte pratat med på hela veckan... Bra att veta att han är frisk.
 
Raquel är fortfarande i Helsingfors. Vårt projekt gällande att få henne till ett hotell slutade med att jag skrev "Åk inte till Cumulus. Gå till nedre våningen" och att hon svarade "Jag är nu på Cumulus. Tänker sova." Så där är hon.
Så här glad är Raquel ofta, fast hon inte så bra förstår vad man säger. Kanske det är just därför hon är glad?
 
 
Raquels väska är dock någonstans där vi inte vet. Vi kanske ska hämta upp den någonstans med spelarbussen i morgon, kanske inte. Budbils Bosse leder just nu den delen av vår strävan.
Tack Bosse
 
 
Inte vet jag så mycket mera. Vi är hela fem gubbar på resan i kväll. Kjelle som har hörapparat han ska dela hytt med mig! I morgon ska vi alltså se var hönan kissar! Om det går kanske jag skriver nåt. Om inte, då skriver jag nån annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0