Mellanakt

Sitter i ett tomt hus, vilket känns väldigt annorlunda än hur det varit de senaste dagarna. Det regnar och gästerna, samt fruarna i bägge hus här på Bergshöjden kom på att man en regnig dag i juli kan göra det samma som jag och massor av andra gör i januari, det vill säga åka till Eckeröhallen. Leklandet torde bli väl använt där i dag. Hoppas hallen håller, för snart är vi där igen. Julen närmar sig och därmed också Januariträningarna.
 
Det bleve inget lekland för mig. Snart ska vi ha möte med tränarstaben på WHA och sedan har jag lovat infinna mig på träningen då vi kommer att ha lite yngre och lovande, blivande ÅU spelare på gästträning.
 
Jag kommer att få orsak, energi och lust att återkomma till EM, som ju vanns av Portugal som någon sagt några veckor här nu... Människans fullständiga dumhet lyser klart på facebook då man diskuterar Payets tackling och Ronaldos skada. Det var inte meningen att skada Ronaldo! Det vet varenda en som någonsin spelat ens en halv timme!
 
Jag kommer även att återkomma till Åland United då vissa saker tarvar en förklaring i talspråk och således blir skriftligt här i bloggen. Kan ni alla tipsa att åtminstone Kaj Palmqvist läser det inlägget sen, samt gärna många andra också som kanske kunde hjälpa oss att bli en bättre klubb. Ännu bättre klubb borde jag kanske säga för att inte få det fel...
Det här var i fjol. Bengtsböle finns kvar. Så även Kaisa, Sofia och Maja. Chloe finns även hon kvar, men inte i Åland United. Hon spelar igen för Aston Villa. Dock dök hon upp på WHA i helgen och vill äta lunch med mig. En date med en ung dam... Jag får kalla det spelarmöte och se till att infinna mig då antar jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0