Många vill så mycket och så olika

Äntligen hemma kunde man säga, men också äntligen varit borta med familjen. Med familjen menar jag nu lilla familjen: Fru-Kickan, Edit och jag. De övriga lär ska dyka in lite pö om pö inkommande vecka. Rufus kanske finns här på söndag natt då jag kommer hem från matchen, vem vet? Inte han åtminstone...
 
Morgonens matchförberedande samling blev en riktig långkörare, fast vi egentligen bara skulle var ute och nosa på konstgräset. Lite över 12 var jag hemma efter att ha åkt vid 9 tiden. Jag menar, inte är det så många timmar, men för att bara vara en träff med passningar och stretch blev det länge. Vi till och med filmade genomgången med animationer och magneter. Då jag stod på planen ringde Ordförande Landshövdingen och bad mig ordna med alternativ resa ifall planet med Öspelstruppen från Jersey skulle vara försenat. Eller, han bad mig be Linnéa ordna det. Problemet är att jag fick tag på Linnéa i Montenegro. Hon är själv på Åland först 19.00 och hinner packa om före hon rusar till hamnen. Hemma väntade en ivrig Edit och Fru-Kickan på mig för att vi skulle ut till Sund. De ringde en par gånger medan jag diskuterade strategi med Gary och jag förstod att det inte var läge att sätta sig framför datorn och ordna resor. Jag fick tag i Merja, som förhoppningsvis har koll på läget. Nu hoppas vi dock att planet från Jersey landar i tid, ca 19.30 så alla tre spelarna vi vill ha på färjan kan infinna sig i hamnen vid 22, som de ska. Dessutom uppdagades en brist på utrustning i läkarväskan, som jag förhoppningsvis nu åtgärdat. Anders är en bra kille, men ibland är han bra på annat än just det som behövs för tillfället... Nå, det gäller väl oss alla i och för sig.
 
Sen drog vi på utfärd alltså. Mat på Smakbyn i Sund. Jag fick välja själv och åt så klart "Mickes köttbullar". Riktigt gott var det. Sedan genomlevde jag även mitt livs snabbaste rundvandring på Kastelholms slott. Edit gick "Piratvandingen" vilket innebar att hela alltihop gick ut på att hitta skattkistor och sedan söka nästa på basen av de instruktioner hon pusslade ihop. 40 minuter och ute var vi. Så ska man besöka slott minsann!
Här är en bild på Piratvandraren som sade sig ha haft jätte-jätteroligt
 
Då jag kom hem hade 8 personer velat ha tag i mig, frågat mig något eller annars bara delat med sig av önskemål om hur jag kanske kunde påverka deras situation genom mina handlingar. En av dem var Craig som undrade om det faktiskt är vid Svenska Teatern vi ska träffas i morgon. Jag lovade återkomma så fort Linnéa har kommit från Montenegro.
 
Fru-Kickan och Edit flyr hettan genom att ligga i vårt sovrum. Grannflickan Pärla rusar då och då genom vårt hus in dit för att få likadan godis som Edit just hade. Jag har ej hittat likadan godis, Gurkan tror de har sådan i deras eget hus, alla vandrar omkring och vi har Lördag på Bergshöjden.
 
I natt fortsätter VM med den alltid lika dels nedslående, dels uppfriskande bronsmatchen. För Tyskland är det bara heder och professionalism som står på spel. För Englands del är det faktiskt fråga om en chans att rubba självaste Tyskland, samt att ta hem ett VM brons. Hoppas verkligen att Viking Line kan leverera en kanal som sänder matchen i natt då vi stiger på.
Lucy Bronze har möjlighet att spela till sig, brons...
 
Jag kommer att ta med mig datorn på resan. Dock vete gudarna om jag har minsta möjlighet att uppdatera något alls. Nu har Gurkans och Fru-Kickans bror anlänt dessutom. Jag är uppmanad att umgås. Visst, oj nu ringde landshövdingen igen och Merja messade. Frid. PK-35-Åland United i morgon, söndag klockan 14.00 i Myrbacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0