Bensinbrist med lyckligt slut

Dagens tränings happening blev soppatorsken i Elins bil. Man hade stannat cirka en kilometer från närmaste mack i Lemland och fick ringa för att hinna fram till träningen. Jag hämtade de fyra strandsatta och Kjelle fick bli den verklige hjälten då han fixade bensin, tog med sig Hanna, som rehabar sin fot, fyllde på tanken och således fixade bilen till Bengtsböle så Elin kunde köra hem den igen. Bra organisering och genomförande måste jag säga. Teamwork på hög nivå.
I går tränade Elin helt ovetande om dagens drama
 
Det så upphaussade åskvädret som enligt Fru-Kickan helt säkert skulle komma hördes bara i fjärran och dagen blev solig och het, förutom där det då åskade, men inte där jag själv var. Som vanligt har gården där jag bor fyllts till bredden med folk och nu vet jag på riktigt inte vem som sitter där ute då jag skriver. Rufus, Eliel och Alvar ska sova på studsmattan säger de och de har de facto begett sig ut med dynor och täcken som utrustning.
Här är min gudson Alvar som jag ännu i går slog i bolljonglering. Få se hur många år det ska hålla
 
Linda måste just åka till Jomala eftersom Emilia, som har haft grillkväll inte vågar gå upp på övre våningen eftersom där finns en fågel. Snart ny väckning, med träning och simskola före resten av torsdagen tar vid.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0