Just nu luktar jag illa

Tomt hus. Troligen sista gången före, ja när? Fru-Kickan på jobb, Emilia och Rufus baserade hos sin mor, Linda och Edit ännu i skärgården. Edit torde komma hem i dag åtminstone. Jag har lovat dammsuga men nu sitter jag här och luktar illa.
Craig hör till dem som alltid doftar gott och är i form. Sådan var säkert också jag som 37 åring... Eller vänta, Nej det var jag inte!!!
I går kväll vid 22-tiden fördelades jag en grupp på två spelare att jobba med under morgonträningen. I morse fick jag ett meddelande om att de istället skulle vara tre och då gruppen delades in på planen kom dit fyra stycken. Nåja, en som inte planerar smågruppsträningar baserade på spelposition kanske inte ser pusslet i det hela, men jag skulle säga att vi bedrev ett riktigt okej litet pass där även en par detaljer kan vara av nytta för helgens match och så förstås för spel i backlinjen i allmänhet. Själv fick jag agera O´Shit. Det vill säga Irländaren som slår skitpassningen så vi måste ställa om från anfall till försvar. Behöver jag säga att jag var lysande i min roll, inte minst för att jag hade en gul tröja som skar sig mot spelarnas röda?!
 
Våt och skitig begav jag mig sedan direkt till Landshövdingens högkvarter för att göra upp om några bitar som fattades i går kväll och vi kom fram till att det är bättre att sjunka med hissad flagga än att inte ens försöka hissa den. Åtminstone tror jag att det var det vi bestämde, för jag märkte att han gärna såg att jag gick ut. Måste ha varit lukten då...
Bara vi inte står så här på hälarna i eftermiddag, eller allra minst i helgens match, har vi en chans att hålla flaggan uppe
 
Politikernas bloggar och insändare blir allt roligare. I dag tycker ett ärkepucko, som jag faktiskt röstat på en gång i tiden att Presidenten (!) ska uttala sig om vem som får ställa upp i val och vem inte. Där talar vi demokrati så det bara skakar om det minsann! Andra oroar sig över hur det ska gå om man inför skilda badtider för män och kvinnor i vissa simhallar i Sverige... Stora frågor, som sedan debatteras om och i slutet vill man alltid framhålla att det är fel att just dessa frågor är stora.
 
I morgon får jag, förutom då att just President Sauli är på Åland, träffa Mat-Inger och de andra i skolhuset. Vi har planeringsdag. Då brukar vi ibland få pilsner till lunchen, så det lönar sig att gå dit!

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Vi ses ju kl 9.00 i matsalen där vi serverar kaffe , te , något ätbart + lite frukt. Så att du får din banan ;)

Svar: Va bra! Pilsnern är senare sen va?
enligtvirta.blogg.se

2015-08-11 @ 16:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0