Nice weekend

Hemma igen..

De mest uppdaterade läsarna vet att jag i går var i Björneborg och att Åland United dessutom gjorde ett lyckat dagsverke... Och redan har de där frågorna man lite väntat på, fast man mest reser ragg i väntan, kommit. "Jaha, det var lite trögt va?". "Tur att ni fick in det. Man undrade lite vad ni sysslade med i första halvlek..".

Så här länge tar det för fotbollspubliken att vänja sig vid succe och uppvisningssegrar.. Nice Futis är inget dåligt lag. Matchen spelades på ett för alla spelare ovant gräsunderlag. Matchbilden blev väntad. Nice Futis har målskillnaden 1-1 efter tre matcher. ÅU gjorde ett starkt jobb som vann på bortaplan! Såja, nu har jag sagt det! Vi är och var glada och goda och den långa hemresan kändes stundtals rätt gemytlig faktiskt med tre poäng som ackompanjemang..

Några höjdare från gårdagen:

1. Headcoach Dahlin blev så kissnödig i andra halvlek att han måste springa på WC inför hela huvudläktaren (även tränare är människor).
2. Maiju Ruotsalainen sjöng "Jag är den glade vandraren" på ren svenska i bussen.
3. Emma Liljegren sjöng "Väinö, Väinö, missä on se Väinö" på inte riktigt lika ren finska i samma buss.
4. Många andra händelser som av olika skäl inte omnämns här. Ingen nämnd, ingen glömd.

I dag händer följande, i korthet. Frysen i källaren har pajat och maten ruttnat. Den ska JAG tömma, sägs det... IFK damer spelar borta med Julia och Limpan i truppen. Resultat inväntas med spänning. Rakning och klippning av kroppsbehåring är kommenderad, kommer att hända innan hanen gal och morgonträningen tar vid. Mycket annat som inte häller nämns på dessa sidor. En summering kunde vara, ledig söndag...

Östernäs damer vann 2-1 i går och IFFK/JIK F94 spelade 0-0. Så nu vet vi det!

Tjingeling, som man kan säga, om man nu vill säga sånt...

Eve och Carro skötte sig finfint i går mot Laine och Auvinen (samt senare Mäkitalo och lillasyster Turtiainen). På bilden spelar de dock mot TiPS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0