Fredag och lite tester

Nåja. Lite ny teknik och äldre man. Svårt att få allt på plats...
Nu fick jag till detta i alla fall. Denna bild, här under, vill min fästmö att jag skulle ha som profilbild, Av nån orsak funkade inte det, så jag la in den här istället.




Kan inleda med att just nu, i skrivande stund, fredag kväll har den gamla "Enligt Virta" slutligen gått i graven. Länken jag lade in i morse är således puts väck och de som råkade surfa in då vet om denna sajt... Nåja. Jenny och Anna finns ju kvar så att.

I dag hade vi yoyo test med ÅU. Kati sprang så att man var rädd att halltiden skulle ta slut. Sedan tog Lena i med pardans, som R.Dahlin hade kallat det. Fysträning i par helt enkelt. Höjdpunkten blev brottningsmomentet. Maiju lades mot Taina. Stackars Taina försökte komma undan, men Maiju helt enkelt lade sig på henne. Kati trodde sig bli mosad då man bytte par. Men, men snabbhet visade sig vara en dygd i denna konstig gren. Kati lyckades faktiskt brotta ner Maiju flere gånger. Vad Julia och Maria sysslade med var det däremot oerhört svårt att lista ut. Nån kroppsdel fick de alltid i helt ologisk ställning hur de än försökte. Ja ja... Fotboll är härligt!

I går var det bowling. På http://www.alandunited.com/news_read.php?id=13800 går det utmärkt att studera den tävlingens utgång. Även PetErs fina bilder av tillställningen kan man beundra. Här ett exempel.



Vi går in i nåt som mer liknar tävlingssäsong nu. Måndagens träningsmatch mot ÅFF P14 (De som följt med mina texter har hört talas om Ängla-Kent. Han är tränare för pojkarnas yngsta distriktslag). ställs in och tas eventuellt upp igen den 18 mars. Ängla-Kent tog det som den man han nästan redan är. "Jag förstår att Dahlin är rädd. Vi kör den 18e" sa han.

Jepp. Fredag som sagt. Mycket på gång. I morgon ska man simma med barnen och sedan på söndag är det bowling som gäller. Måndag morgon tar ÅU vid igen klockan 7.30 på Vikingavallens konstgräs. Kul som bara den vetni. Och flyttas ska det.

Tar säkert lite tid att få denna nya blogg att få flyt. Läsare verkar ju finnas en par, men de som skulle ha joinat nu på kvällen missade vi.. Lite väl säkert att börja annonsera och göra reklam i gästböcker och på webbsidor. Så fåfäng är inte jag att jag SJÄLV skulle göra sånt... Nej då!

Känns dock som om jag skulle ha saker att säga om flick- dam- och fotboll i allmänhet. Eller livet, eller vad som nu kommer på tungan... Det viktiga är att just tungan inte är brun! Eller vad tycker ni?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0