Huvudpersoner

...i dagens korta text är de två skadade spelarna i ÅU. Angelica börjar snart vara på G. Redan i går gjorde hon ett bollpass och vi får hoppas att hon kan göra nån insats redan i denna veckas träningsmatcher.

Här ser hon glad ut åtminstone

Jamppa Tjeder är en som haft otur denna vinter. Ett bollpass hann hon med innan foten blev, som min gamla fysio då jag spelade uttryckte det: Skräbädädää... Nu ser vi igen ljus i tunneln. Hoppas hoppas...

Så här vill vi se Jamppa. Men i ÅU dräkt.

Spännande tider i övrigt. Elin ska med och kolla soffa. IFK herrarna spelar mot TamU. Navy CIS på TV... Mycket mycket alltså..

Och då vi pratar om soffa..

Vi jobbar stenhårt med flytten.. Man blir helt slut ju!

Nä, Jaska kommer inte heller i dag med. Men som en aptitretare för er som inte vet hur han ser ut.

Här är han- och den inte helt okända Mathilda Mörn.

Till slut en tänkvärdhet. Jomala Vikingahalls-konstgrästjosans människor ringde mig i dag för att meddela att  jag måste flytta Regionlagets match på lördag, eftersom IFKs herrar måste ha en timme ledig plantid före den just tillkomna Ligacupkvartsfinalen... Jag kom fram till att de får klara sig med 45 minuter, vilket var exakt så mycket som vi gavs i Lahtis på söndag, eftersom det spelades en pojkmatch just före.. I Eckerö- och Talihallarna har vi getts en halv timme på 1/4 delsplan... Stackars alla! är detta gnällig jämlikhet eller bara så som det nu är?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0