Whatever

Av nån outgrundlig anledning skrattar spelarna åt mig då jag säger "Whatever"... Vad ska jag göra åt det då? hellre ett wannabee brittiskt WhaTever än nånslags semijänkar Wadevör, som de säger i TV. Perhana perhana... Men... Whatever, bara barnen är lyckliga så...

Lyckligt slut på en lite seg prestation på WHA. 588 nyfikna hade sökt sig till platsen efter bland annat lysande reklam av Ålandstidningen.. Tack- ni visar att ni är proffs! Även alla andra medier, de som kom på vår presskonferens, tack för det! Nu är det för oss att stå upp och motsvara förväntningarna.. 3-1 hemma! Det skall räcka, speciellt om det är 10e i rad. Sen kan man alltid, liksom folk nu börjar tycka, kräva mer av spelet... Egentligen är just detta ett bra betyg för vår verksamhet. Folk törstar efter mer. Då resultaten kommer, då vill man ha innehåll också! Vi och spelarna är de som ska skapa innehållet... "Det finns inga Paradis" säger Vesku och har väl rätt. Åtminstone inte på Jorden.. Vad som sedan följer, det uttalar jag mig inte om på sommaren då skolorna har lov!

Sitter faktiskt på jobbet och ska printa ut resebiljetter för min Vasatur som startar i natt. Märker till min förskräckelse att den enda biljett som skickats är den som gäller från Vasa till Helsingfors. Ingen båtbiljett och ingen biljett från Helsingfors till Åland har mig förärats. Nåh, det vore väl ändå för enkelt om det bara gick på räls, som jag nån gång sagt. Om det inte tar ont, då är det onödigt.

I går hade vi förresten flere celebra besök på WHA. Självaste Max sågs spatsera som PuiUs lagledare i fräscha blå skor. Han höll alltså sitt ord och kom! Hatten av! Även civilpersonen, som på jobbet är känd som Landslagstränare Anne Parnila syntes på läktaren tillsammans med ett högljutt gäng som krävde "Jamppa till planen". Kipe själv skrek inte... Det kan man nog inte göra i hennes ställning, ens som privatperson. Men så fick hon även se Becci, Julia, Adde och många till på hemmaplan.

Både Östernäs och IFK damer spelar i dag. Därmed kommer så gott som alla av Ålands Distriktscuplag att spela seriematch nu inför avfärd... Hoppas de kan fokuisera rätt i alla fall. För pojkarna slutade det lite som det tyvärr brukar. Fysisk och psykisk utmattning... Bara att jobba vidare Kent och gänget. Analysera, sprid budskapet och satsa på ett bättre nästa år! Lita på att du får kritik och ovänner, men vik inte från den stig du känner är den rätta... Slåss mot väderkvarnarna! Senast i evigheten belönas du, men ingen kan säga att du inte försökte! Detta gäller även för andra saker och andra människor. Även jag försöker leva så... Amen!

Verkar inte komma nån biljett, så jag får improvisera, ta mig hem i regnet, börja packa och klå upp Sassa i TP och Buzz, eller nåt sånt... Robban har lovat se Östernäs i dag i Bengtsböle. Messa sen hur det går! Hoppas Hannah, Julia och Jamppa som spelar med IFK även kan höra av sig... Eller varför inte nån annan, vi känner ju alla varandra här...

Nu nolla skallen inför Vasa. I fjol såg och efterbehandlade jag 11 matcher på tre dagar... Lite samma i år väl. Hoppas få se åtminstone någon av Ålands kamper... Till exempel den mot Åbo! Mycket jobb lär det bli. Det ser Jaska till:-)

Och sen är det ju Alandia Cup i hela Stormariehamn typ...

Mimmi blev i går ÅUs enda nr 4 i historien! Stort!

Rätt OK  för en Damligamatch, men ännu fler rymms in!

Det var stundtals lite bökigt i går, men det bättre laget vann!

Visst kan Norrländskor och Stockholmare umgås... Åtminstone på Åland!

Kommentarer
Postat av: Simon Holmström

sv: haha de e bra de, fast rätt ska va rätt; kolls på Ålcoms sida själv, de måste ha fel beräkningar

2009-06-14 @ 12:55:41
URL: http://simonkolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0