1862

I dag, äntligen, har jag blivit så mycket mig själv att jag kan få till en skrift om vem jag är. "Aldrig sviker jag mitt land, när vindarna viskar mitt namn" eller vad det nu är Pontare sjunger i indiankostym. Rufus var förresten klädd som indian på ÅU träningen i går. Jamppa undrade om det var jag som var hans hövding... Jaa, man kan ju undra...

De senaste dagarna har varit rätt hektiska i sin enkelhet och jag har mestadels fokuserat på Åland United, vilket jag ju ska, inget fel med det. Dock har jag gjort nåt som är värre än otro.. Jag har nonchalerat! Om läsarna inte visste det, så har jag sedan tidigt 1980-tal följt världens äldsta fotbollsklubb Notts County FC. Och NEJ, inte på grund av att Aki Lahtinen spelade där då.. Jag började faktiskt följa Magpies redan året innan Aki signade dem. 1862 grundades alltså klubben. Året innan FA alltså! Notts County är även en av founding members av Football League. FA Cupvinnare 1894-95 och stolta segrare av dåvarande division 4 1970-71.

Här har vi bragdlaget.

Kärleken är blind, brukar man säga. Jaa, Sassa får ta det hur hon vill, trots att jag kan garantera att jag nog gillar det jag ser då jag vaknar på morgnarna. Men således stämmer det, att man inte väljer vem man blir förälskad i. I herrfotboll riktas min kärlek mot HJK, Notts County, Finland och ... England. På damsidan jobbar jag och eftersom jag älskar själva spelet blir det så att min kärlek riktas mot det emblem jag bär på bröstet i olika sammanhang. JO, även det är äkta! Försök inte!!!

Varför nu detta uppvaknande här på bloggen. Jo, då jag upplever en lugn stund. Sassa åkt på jobb och alla tre barn sover sött och det regnar, då fann jag att jag inte besvarat Rösten från Östers kommentar här tidigare om Svennis och Skatorna. Jag fick oerhört dåligt samvete, inte mot Rösten från Öster, utan för Notts County! Jag ska ju bekänna färg, annars är jag en liten lort!

Således göres veterligt för hela världen, nu medan vi ännu plaskar på i League two (division 4) att jag önskar Svennis välkommen ombord. Jag meddelar att min lojalitet mot klubben finns kvar, även fast någge utlänningar för in pengar och skapar nånslags ManU, Manchester City, Chelski, Wolverhamptongrej av det hela... Visste ni att det fanns levande Chelseasupportrar även under tidigt 80 tal då Stamford Bridge var rostigt och de kryssade mot Bristol City? Manchester United var en helt OK klubb, men hade inget att sätta mot Liverpool tex. Jag har enorm respekt för de supportrar som då stödde dessa klubbar och givetvis i dag är kvar. Sedan kan jag ju inte ha något emot dessa små ungdomar som i dag supportrar jättarna, eftersom de inte kunnat finna dem på den gamla tiden. Leder Notts County reformen nu till att vi har en ny jätte om 10 år, då ska alla veta att jag var här då det blåste! Ingen ska säga att jag väljer efter utsidan (förutom då Sassa JO JO!!!!).

Meadow Lane ur bortafans vinkel.


Svennis är välkommen!

Ingen kan dock blåsa ut legenderna om Jimmy Sirrel

Rajjtt! Nu känns det bättre!

I dag sista träningen inför match! Känns helt ok just nu, om man får säga sånt! Laguttagningen kommer att bli intressant. Får säkert höra lite av Robbans tankar (igen) under dagen och slutliga laget torde komma ur hans mun vid 19-tiden i kväll...

Ska väl ta och simma lite med barnen i dag. Och min äldsta dotter ska få sig en riktig kulturupplevelse i kväll. HURRIGANES! Get on Remu Get on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0