Samuel Says

Kollegan M meddelade att hon suttit och lyssnat på Samuel i bilen i morse. Jag visste inte alls att de kände varandra så och därför klarnade det hela väldans då det framgick att Kollegan M har en lånad bil som har en radio inställd på Steel FM. Samuel var helt enkelt gäst i Boutros morgonshow. Jag hittade en länk till intervjun som den gode Boutros lagt upp. http://www.steelfm.ax/podcast/aland-united-samuel-fagerholm/ Här kan man höra deras diskussion. För mig ger Steel FM studion varma och avslappnande minnen. Att vara gäst i Boutros morgonshow brukade jag vara i några år, vid några tillfällen under året, ofta riktigt i svinottan. På initiativ av vår marknadsföringsavdelning meddelade jag Boutros att han i första hand bokar in Samuel för dessa numera och som ni hör, om ni lyssnar alltså, var det säkert klokt.
Samuel har på senaste tid gett några i mitt tycke riktigt goda intervjuer. Han säger egentligen precis vad jag hade hoppats att jag skulle ha sagt om jag vore tillfrågad. Skillnaden är bara den att mottagandet blir så olika bland dem som läser eller lyssnar. Om jag säger sakerna med min accent, mitt tonfall och mina ord blir det ofta både kränkta och överdrivet glädjefulla känslor bland folket. Nu då Samuel säger dem med sina ord, med sitt tonfall och på sitt sätt blir det lugnt, harmoniskt och intelligent. Vi har lite planerat att han vid tillfälle ska dra till med nån riktig groda så vi ser om folk lyssnar på vad han säger också och inte bara hur han gör det... Strålande tider och allt känns bra, så här en dag före Pallokissat hemma. Sen ser vi hur det känns efter det, efter påsk och i Midsommar typ. Jag hoppas Samuel då också står och lugnt berättar om hur han tänker och känner, precis som nu. Jag tror faktiskt han gör det.
 
 
I eftermiddag är det dags för grodor då. Ålands Radio vill ha in mig för att snacka upp ligapremiären... Jag får väl be de känsligaste lyssnarna undvika det, kanske... Före det, efter skolan ska jag försöka skaffa en bollkasse. Vår leverantör, som jag av lojalitetsskäl inte vill nämna har på en månad inte lyckats få fram de två bollkassar jag efterfrågade för.. Ja, en månad sedan... I går hade jag de 12 matchbollarna för säsongen 2018 pumpade och i träning. Nu ska de fram bara vid match och då skulle jag gärna ha en påse att ha dem i, då lådan de förvarats i och fortfarande förvaras i på grund av påsbristen, tar upp en hel del av garaget vårt.. Så nu ska det hända minsann.
 
Edit talade om myskväll på Mariebad... Varför känns det som om jag ska involveras där? Behöver kopiera papper nu... 7E i antågande. Morjens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0