Nåssådå

Mitt i allt blev reglerna som man bestämt för att det ska bli lite ordning fullkomligt idiotiska och osportsliga. Det som behövdes var att de slår mot en själv. Veikkausliiga och dess klubbar hade bestämt att inga matcher flyttas, utan att ospelbar arena innebär att matcher går på reservarenan. Därmed skulle alltså IFK Mariehamn-HJK spelas på IFKs reservarena, som råkar vara HJKs hemmaplan ifall WHA inte är spelbar den 14/4. "Hur skulle vi kunna veta att denna vår skulle vara så kall och snörik" blir försvarstalet... Jadu... Hur skulle ni det? Jag kallar det hela för "konsekvenstänkande"... Någon kanske borde ha tänkt på detta då reglerna slogs fast. Jo, bland annat IFK var med då...
 
Inte tycker nu jag heller om tanken att IFKs hemmamatch skulle gå i Helsingfors. Nu har man bara både gjort reglerna sådana och dessutom ansökt om att ha just den arenan som reservarena... Då blir det ju så inte sant? Min förhoppning är så klart att Lennart och gänget får planen spelbar för IFK den helgen och så för ÅU de två helgerna därefter... För jo. Om det kan spelas Veikkausliiga den 14/4 då kan det nog spelas Damernas Liga den 21/4 och förhoppningsvis även tränas kvällen innan...
Vårt aprilskämt med WHA i Åland Uniteds färger blev precis så lyckat det kunde bli. Dels finns det människor som gick på det, dels folk som faktiskt undrat varför det bara är grönvitt på den delade arenan. Hur gör Inter och Milan på sitt San Siro egentligen?
 
 
Vår skyltning har ju varit minimal, men jag kan berätta att det spelas Damernas Liga i Mariehamn den 21/4 alltså. Klockan 17 på WHA kommer ONS att finnas på andra sidan mittlinjen... Nu är det ju landskamper av olika slag. B landslaget med Samuel på bänken slog Lettlands A landslag 4-2 i går trots att målvakten Myllyoja snurrade som en väderkvarn i ett dike. Ny match på fredag och då ska väl våran Anna spela har jag förstått. U19 landslaget slog Belgien 2-0 och nån dag här ska väl Estland med Pille, Signy och för all del även Jaska möta Turkiet... ÅU kör tester och lättare träning då Nela och Richard håller i rodret.
Sally var ute förra helgen. Nu är hon sjuk. Fru Kickan låter förstå att natten ändå varit överkomlig... Inkommande natt blir min, så att säga... Hoppas kunna närvara ens lite fläckvis på träningen i eftermiddag... Jag borde lämna en grej och kolla en annan grej.
 
 
Som vanligt, inte mycket... Men ändå det som gör en mest kissnödig. 7F ska tydligen ha lektion nu också... Vårsoppa serveras. Jag frågade fem gånger vems soppa det är innan någon förstod... Pust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0