I would if I could

Jag har på riktigt drabbats av skrivkramp. Därför kommer det väldigt lite text ur mina fingrar i denna form för tillfället. Jag hade faktiskt precis just en text på G som handlade om att lita på dem man har omkring sig. Sen drabbades jag av det samma som Gud drabbades av då han dränkte Jorden... Eftersom jag inte är Gud och inte heller har en Noa att ta till tog jag och gjorde en Alfred istället, som han gjorde med Lina angående det där gifteriet... Jag sket i det! Bort med texten. Döda idén. Bara lev vidare.
Den här bilden var planerad att vara med. Signy gör ett likadant mål mot ONS som Neeskens gjorde mot Västtyskland i herrarnas VM final 1974. Rahkola går till vänster, medan Maier, som ni väl minns, gick till höger. Olika mål, olika tider, olika målskyttar. Men samma älskade spel.
Den här bilden hade också varit med var det tänkt. Eftersom Rufus sagt till Fru Kickan att hon får lägga upp bilden tog jag min faderliga rättighet att göra det även jag. Min trea och femma tillsammans. Jo, jag blir glad av att se bilden!
 
 
Eftersom det inte kommer djupare reflexioner eller tankar om nåt alls och jag redan har skrivit så här pass långt avslutar vi detta med en enkel uppräkning av vad jag har gjort i dag och vad som ännu ska göras.
 
- Natt med Sally. Vi sov båda, men då hon ville ha mat tyngde jag välling i henne.
- Steg upp och fixade i ordning så Edit kom igång utan att störa Fru Kickan och Sally som sov (hoppas jag)
- Körde via WHA och överlämnade 150 säsongkort till IFK Mariehamns flickspelare. (Bättre sent än aldrig)
- Läxade upp tre elever som behöver lite mer tillsyn, samt gav dem skyldighet att varje dag be mig om separat lov för att få gå hem vid skoldagens slut.
- Haft lektioner och sådant, samt ätit full vegetarisk lunch (Bara sallad, potatis och knäckebröd då kåldolmar och jag inte alltid går helt rätt ihop).
- Fixat klart två prov som ska hållas i morgon, samt övningsuppgifter för 7G till sitt kommande prov.
- Bekräftat tid och plats för Cupmatchen den 4/8 med Tervakosken Pato
- Haft Anna Tamminen på besök och förgäves försökt kontakta hennes lärare som skulle skicka tentfrågor som jag sedan skulle låta Anna skriva här på skolan, inlåst någonstans under mitt beskydd. Ingenting kom och Anna åkte iväg för att hämta mjölk och bröd till träningen. Nån annan dag då istället. (Precis nu bekräftades att det blir torsdag..)
 
I dag ska jag ännu:
- Ha lektioner och sådant
- Delta i kollegiemöte och förhoppningsvis där få tillgång till ost- och korvsmörgås som Mat-Inger lovade.
- Mottaga dokument av Samuel här på skolan (Vi kanske signar en ny resursspelare i dag och då måste pappersverket vara i skick så att flickan eventuellt kan vara med mot Honka redan på lördag) och skanna in dem samt skicka till rätt ställen.
- Förse IFFKs verksamhetsledare med säsongkort (11 stycken) då han kommer förbi skolan vid tillfälle
- Om jag hinner åka via konstgräsplanen på vägen hem
- Undvika att låtsas om att jag har dåligt samvete för att inte delta i Åland Uniteds vårmöte i kväll... (Linnéa säger att det säkert går, fast hon troligen blir enda betalande medlem som kommer).
- Få Sally, Fru Kickan och Edit redo för sovning.
- SMSa Magister Sviberg om Liverpool-Roma
- Se Liverpool-Roma
- Diverse oförutsedda händelser. Till exempel jag kanske äter middag.
- Sova till 7.15. Jag ska inte mata Sally i natt.
 
Niin että semmoista.
Hoppas kunna återkomma till lite mer flow och innehållsrik text vid tillfälle. Gudbaj får nau!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0