Shut the fuck up!

Ibland blir man glad då någon pratar fult. Inte för att de pratar fult, utan för att de lärt sig vad som passar sig och vad som inte passar sig. Craig undrade varför Ann-Sofie såg så surmulen ut i samband med matchgenomgången inför träningen. Ann-Sofie meddelade att allt är okej, men att hon är lite sur faktiskt. Då det spekulerats vilt om kärleksliv, ont i armen och en massa annat inom laget meddelade vårt 16 åriga framtidshopp lugnt och sakligt att hennes budskap är "Just shut the fuck up." Meddelandet mottogs under stor munterhet och mötet blev en höjdare!
 
Samma Ann-Sofie gör denna vecka succé i radion där hon gör reklam för Honkamatchen tillsammans med Marjukka poängterande att hon spelade skitbra förra helgen. Radiostationen tog faktiskt bort den delen i den ursprungliga versionen, men efter att jag protesterade lades det in igen. Ansvaret tar dock jag, emedan det är jag som skriver replikerna till våra reklamer.
Så här såg Ann-Sofie ut före hon blev stor, arg och bestämd!
Just nu firar Edit och jag fredag kväll, eftersom Fru Kickan fått kallelse att infinna sig i en annan lägenhet. Emilia är förhoppningsvis på kommande snart och Rufus har lovat infinna sig då tiden är mogen han med. Edit har haft sin livs kväll, då hon löpt på Torggatan i Mariehamn under "Open by Night" och sett så mycket människor att hon bara längtar efter att få bo i Stockholm, säger hon. Vi bevistade även Storasyster Emilias dansuppvisning på biblioteket och far(=jag) blev återigen påmind om att barnen mina inte är helt skit. Fem riktigt goda framträdanden på en halv timme hann Emilia med och Edit sade sig stortrivas, trots att ljudet var jättehögt. Jag vill tillägga att själva konceptet Open by Night är ett avskyvärt missfoster och jag avskyr det som pesten, förutom då Emilias dansuppvisningar. Edit verkar dock gilla det och därför får jag lov att gå med. Jag har faktiskt genomlidit en hel del sådant även med alla hennes storasyskon genom tiderna. Likt mitt konfirmationsläger och toalett tömningen där, kan man resonera så att eftersom jag ändå har vanan inne så kan jag ju göra det fortsättningsvis. Kanske någon en vacker dag tycker det vore skäligt att jag inte behövde. Ja, det gör jag ju inte nu heller, men då blir Edit utan upplevelsen.
 
I morgon är det sista hemmamatchen för denna säsong då. Efter våra matcher kommer vi att publicera hur det ser ut i truppen inför 2017. Första gången jag känner att jag liksom styr det här nästan själv. Det känns lite som i skolan. Lugnt och ändå intensivt.
Ann-Sofie igen. En modern version av henne, tillsammans med Isabella, Olivia och Sofia på Maxinge då de marknadsförde lördagens match under eftermiddagen i dag.

Kommentarer
Postat av: Nane

Som jag sagt åt dem, radioreklamen är underbar !!
Vilka tjejer !

Svar: Skitbra jo :-)
enligtvirta.blogg.se

2016-09-30 @ 21:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0