Är jag en gnällspik och en tiggare?

Först ett stort tack till Mat Inger som igen förde mig tillbaka till känslan och förvissningen att då jag slutar mina dagar vill jag svepas in i ett ost- och skinktäcke likt kycklingen vi inmundigade i dag. Så vill jag leva och så vill jag dö, tänkte jag. Mat Inger själv tog mig förstås ner på Jorden en aning, som hon ju ska, genom att be mig hålla käften och inte fråga om hennes guacamole. Nå, den var också god säger jag nu här i stillhet. Mera sånt tycker jag. Jag tycker vi kunde äta kyckling under ost- och skinktäcke varje dag faktiskt. Mat Inger påstod att man tröttnar då. Jag håller inte med. Om man har något som är bra, då tröttnar man inte på det. I så fall är det ju inte bra. Ta till exempel mig själv. Tröttnar någon på mig, då är jag inte bra! Se där ja, vad säger ni nu?!
 
En som tröttnat på mig, fast han trodde det var representativt för Åland United är den svenskfinländske och åländske kändisen André Karring. Han tycker att vi, men då är det ju mig han menar eftersom det är jag som gör det, klagar alldeles för mycket över hur mycket verksamheten kostar och hur lite pengar vi har. Han tycker att vi istället för att klaga borde göra någonting, för skulle vi försöka, då skulle vi nog ha de pengar vi behöver. Han säger också att vi måste fundera över nya idéer att tjäna pengar och inte bara sitta och tycka synd om oss själva.
Ingen har säkert tänkt på det André. Tack för tipset. Här kommer ett då. Vill du springa in pengar för oss? Vem betalar? Hur mycket? Är du på André? Tack på förhand. Får du in mycket kan vi skaffa nya matchdräkter! Sen kan du ju få ett säsongskort som tack, som du i din tur kan auktionera ut och intäkterna ges till Åland United. Goda idéer va? Tack för inspirationen.
 
JyPK slog Nice Futis med 3-1 efter förlängning och Åland United får en ny ort att resa till. Harju är en fin arena, så för den delen saknar vi nog inte Björneborg. I övrigt, det återstår att se.
 
Edit har i kväll lovat skriva färdigt sitt brev, eller sin bok närmare bestämt, som ska skickas till Linda i Kalifornien. Varannan sida i boken består av Åland Uniteds berömda massproducerade matchprogram. det finns mycket av det på gång nu. Fru Kickan hoppas att komma över filmen från volleybollmatchen i går så vi kan titta på den. Jodu, det ska bli spännande. Lire möte efter skolan först. Sen i kväll hoppas jag få koll på lite administration och så ska jag banne mig se fotboll... Det är Champions League vecka så i morgon måste även Magister Sviberg informeras... Före det är det Åland Uniteds höstmöte. Ny styrelse ska väljas. Vill man vara med är man väldigt väldigt välkommen till Idrottens Hus klockan 18.30. Nej, vi har inte haft någon valberedning då den i fjol inte kom med ett enda namn. Kanske något för dig André?
 
Sen kom jag just på att jag inte fått något alls gjort för min resa till fastlandet inkommande helg. Jag vet att Emilia är i Helsingfors några dagar och att Rufus ska på tävlingar till Esbo med samma färja som jag åker med. Jag vet att min Far fyller år på lördagen och att jag tydligen ska åka Buss från Sibbo till Pargas för att fira min kusin, han med röst ända österifrån och hans fru. Därefter är det tänkt att jag ska sova i Åbo, men var, hur och när, samt hur min förflyttning dit sker, den är lite som min sons helgkvällsplaneringar: "Det där ser man sen"...
Sista dagen i dag om man vill önska mig med i Movember. Så här såg vårt Damlandslag ut för några år sedan då de deltog. Länge sedan ser man på basen av klädsponsorn...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0