Dronten Edward

Minns ni Dronten Edward, från Muminpappans Bravader? Han var ett stort havsdjur, det största i världen efter hans bror sägs det. Han var intelligent och snäll, men hade så fruktansvärt stora fötter. Ibland trampade han ihjäl någon av misstag och då blev han väldigt ledsen. Sen grät han en skvätt, betalade begravningen och fortsatte med livet tills det hände igen. Ibland känner jag mig som Dronten Edward, fast jag inte har någon biologisk bror...
Visst liknar vi lite va?
 
I morse visste jag att det var nåt som inte stämde. Allt flöt på. Edit hade haft mardrömmar och vaknade tidigt för att berätta om dem så de inte kulle komma tillbaka, något som hennes storasyster har lärt henne... Det mesta gick i alla fall rätt bra och morgonen förflöt alltför lugnt för att det riktigt kunde stämma. Då ringde Vicerektor Koskinen och allt föll på plats. Det är ju onsdag och precis som år 1998 och 2011 hade jag glömt att det var ledningsgruppsmöte. Tre gånger på 18 år alltså nu! Det slirar... Nåja Vicerektor Koskinen ringde så pass i tid att jag tror jag hann rätt bra i alla fall. Mitt i mötet dök jag in, men för att säga som det var såg det inte ut som om jag missat så värst mycket... Sen ankomst i alla fall. Borgar för en bra dag, not.
 
Det mesta har i varje fall gått så att det inte i varje fall förstörts nu under förmiddagen. Två gånger har jag tacklat elev Sofia i korridoren och snott bollen av henne och Mat-Inger meddelade att hon avrättat en burgundisk ko. Den smakade gott kan jag säga. En elev roade oss genom att dyka upp vid matbordet och med bekymrad min meddela sin fysiklärare, som satt där mitt emot mig, att han har problem med gaser... Eller var det kemi de pratade om månne. Stackars pojke... Kan kemiläraren hjälpa med sådant månntro?
 
I dag är stora leveransdagen och är ni på min lista är det troligt att jag dyker upp hos er i dag. Dessutom behöver jag allmänhetens hjälp att spåra Steve Beeks. Var kan jag finna honom vid ca 15.20 tiden i dag? Snälla hjälp mig!
 
Edit skulle hem till Olga förstod jag. Rufus är frisk och i skolan, vilket jag är glad för och Emilia bekräftar att hon ska träna dans i morgon, kvällen före avfärden till Paris.
 
Om allt går som jag hoppas kommer jag att se honom här i kväll på vår TV skärm.
Jag väljer PSG-Manchester City som kvällens match alltså. Den i går var ju ganska crazy, så få se till vad dagens popcorn avnjuts.
 
Säkert var det nåt mera också... Aj jo. Jag väntar på nyheter från FBF som ska bli väldigt roliga att publicera på ÅUs hemsida så snart det går. Nu ska jag prata om Mose!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0