Jau jau jaaau

Rubriksättandet är alltid en utmaning. I dag fastnade jag för Jau jau jaaau. Fråga inte varför. I could tell you, but then I´d have to kill you....

Gårdagskvällens träning fick lite den start jag nästan hade tänkt. Precis som jag gissade kom Robban precis så vi skulle börja och meddelade, "Virta du tar uppvärmningen"... Tur man var förberedd då. Och otur att spelarmängden var precis fel för det jag lite hade tänkt köra, ifall jag skulle ombedjas köra nåt... Så. Vi fick hålla till godo med en klassisk övning i stället.. Inget fel med det, den är faktiskt riktigt bra om jag säger det själv. Enkelt, basic men möjlighet för spelarena att göra "riktiga saker".. Spelövningarna basade sedan Robban över... Nästan till målet kom vi. För egen del hade jag fullt sjå att hålla koll på om det var röd eller blå som skulle ha boll... Märks att man är både universitets- och tränarutbildad... Inga lätta saker det där inte..

I dag ska Robban ha bestämt sig för laget till i morgon. Jag har sagt vad jag tycker och har inte ändrat mig sedan i går. Robban har varit tyst åt mitt håll hela dagen och det ska bli spännande att höra vad han bestämt sig för!

I dag ska vi även ta om lagbilden. Den blev dålig senast sägs det... Julia försökte snällt föreslå att jag skulle vara ledig i dag, just med tanke på att bilden kan komma att publiceras. Frida gav mig dock stöd. Hon tycker om mig hon!!!! Skönt att få flankstöd och veta var man har sina vänner!!! Inte sant Frida?!

Skulle gärna äta en par chokladgodisar och dricka Jaffa, men jag får inte! Lagspelets idé är gemensamma regler för alla... Men... Jaffa? Jag får nog ta upp detta i kväll ännu... Och kanske man kunde om ingen vet..

I alla fall:

Detta är en Kalakukko. Kuopios bidrag till världsköket.


Detta är Nigerias flagga. Ni vet varför...


Detta är laget som får gå fullt i morgon för att spöa upp kalakukkonigerianskorna..

Vad har annat hänt. Jo, jag har inte nämnt att Limpan är skadad och borta länge. Nu gäller det för den unga flickan att orka orka och orka! Sen en bra vinter och nästa år ny fart, som starkare, klokare, äldre och ännu bättre!

Eftersom det varit i tidningen är det ju ingen hemlighet att Becci flyttar till USA här snart. Hannah åker ju hon med tillbaka. Som Robban säger i tidningen kan vi bara önska lycka till. Alltid synd att bli av med goda spelare. Ganska speciellt att åka just i ett sådant här läge som vi nu är i. Ingen vet om vi någonsin får uppleva det igen... Men, på samma gång kan vi ju anklaga mig för att gå och göra folk på smällen just till de avgörande matcherna... Det borde jag ha tänkt på i januari, jag vet! Men, så här är livet. Man vet aldrig vad morgondagen har i sitt sköte... Och i fotboll finns inget i går, endast ett suddigt i morgon, men ett klart och tydligt i dag. För att lite modiiera Michel Platinis berömda uttalande. Jag tror vi kan forma ett i morgon genom det vi gör i dag. Det vi gjorde i går kan vi inte göra annat åt än lära oss just för i dag och i morgon.. Och nej, jag är inte ledsen för att bli pappa för fjärde gången i september/oktober. Tvärtom. USA resenärerna har även de gjort sina val och jag hoppas helt och fullt att de sedan kommer att tycka de valt rätt! Amen!

FUN turneringen har sparkat i gång... Ska ta mig en titt på resultaten bara jag hinner...

Kommentarer
Postat av: Lotti

Hoppas att "USA resenärerna" också för alltid ingår i ÅU truppen 2009....

2009-07-31 @ 22:48:17
Postat av: MV

Så klart! Är det inte självskrivet?!

2009-07-31 @ 22:50:30
Postat av: Lotti

:-) Prima!

2009-07-31 @ 23:05:27
Postat av: Max

HooGee kör över alla i FUN. Vadå landslag? Heja Jeda!

2009-08-01 @ 23:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0