Vipp vapp

Glada Vappen då även från mig!

I dag har elevrådet på min arbetsplats visat det goda spelögat att arrangera en Valborgsmaskerad.. Det därpå följande trycket även bland skolans personal gör att jag i skrivande stund är utklädd till och maskerad till... KVINNA... BH, klänning, peruk och hela köret... Jo, faktiskt.. Min fästmös briljanta idé var att jag skulle klä ut mig till henne och hon till mig. Nu vandrar hon omkring i peruk, lösskägg och en Åland Unitedtröja... Hon är vacker inte jag, till motsats mot hur originalen brukar vara (fast då är ju bärarna de samma)... Till all lycka finns ingen bild på eländet som kan publiceras, så ni slipper... Åtminstone i dag..

På grund av ett ledningsgruppsmöte, som för mig är obligatoriskt, kunde jag ej heller medverka i ÅUs morgonträning. Valde av ovannämnd anledning att inte heller, som jag brukat, åka via träningen innan jag går på jobbmötet... Säkert lika bra faktiskt... Robban låter dock rapporera att träningen förlöpt väl.

I kväll ska vi premiärträna på hemmaplanen i Bengtsböle.. Eller egentligen ska vi inte vara på själva planen utan på gräsytan bakom den. Mycket teknikövningar, lite stafetter och eventuellt 1v1 och 2v2 stuk får det lov att vara...

Veckan närmar sig sitt slut och då brukar Elin vakna till...

Angående frågetävlingen har ju Perre och den onämnde e-postaren alldeles rätt! Ferenc Puskas är mannen på bilderna. En av fotbollens allra största. Ungerns gåva till världen- och Real Madrid. Han råkade vara utomlands med det ungerska landslaget 1956 under upproret i Budapest och återvände inte, utan stannade i väst, där Francos klubb köpte honom. En av de allra största spelarna genom tiderna som sagt och som vi såg på bilderna var han stor även i kroppen. Nu är kroppen hans död sedan flere år, må han vila i frid. Minnet av honom och hans spel lever dock alltid.

Annika hade även rätt i att Mamman på bilden i går föreställde Laura Ö-K.

I morgon, första maj har ÅU samling mitt i stan för ädel tävlan i vår teambuildingslagtävling... Firar vi alls Vappen här då? Jo, som jag sade. Maskerad i skolan... Och sen är åtminstone vi (jag och Sassa) bjudna till bekanta för att... Ja... Fira Valborg... Last man standing kanske det kallas.. Men för mig blir det nog att satsa på att komma i säng i tid, för att... Fira Valborg... Eller kanske sova. Började dessutom i går på min andra bok denna månad. Kul! Livet liksom återvänder efter några år på mjölksyra... Sen är det ju då Nice-Futis på lördag!

Kommentarer
Postat av: Basti och Jockus...

Du var så fin idag så :P

2009-04-30 @ 19:36:42
Postat av: MV

Ni med pojkar... Ni med!

2009-04-30 @ 23:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0