Nära, men inte riktigt i final

Nära skjuter ingen hare. Close, but no rabbit... Många är uttrycken för termen nästan...
 
Min klass är nästan skärpt under sin slöjdlektion som jag har satts att övervaka då skolan är upp och nervänd på grund av vår Lika-Olika temadag. En man höll på att gnugga något medan fem andra tittade på. De övar att bli kommunalarbetare som stora sa de... Bra det ens.
 
Damernas Ligaprogram är nästan färdigt att ges ut. Men nästan innebär att det finns många harar att skjuta ännu. FBFs man meddelade i morse att schemat publiceras i morgon, fredag. Sen fick jag ett telefonsamtal från en involverad tränare och nu måste jag säga att det är bra om programmet kommer att publiceras alls.. Eller före augusti i varje fall. Många mails och många sårade känslor kommer att skapas och min förhoppning om ett harmoniskt möte på lördag är redan grusad... Jag måste ha en officiell åsikt som Ligaföreningens ordförande. FBFs man måste ha en officiell åsikt  som FBFs man. Vi har redan konstaterat medelst sms att våra officiella åsikter kommer att vara olika... Tur att jag åtminstone beställde sjöfrukost på färjan, fast vi får betala den själv... Om Ted och Samuel inte vill äta, då kan jag ju äta deras bacon också...
Här ser det ju ut som om Sofia Södergårdh har knäppt en bild på Sydney som gör mål. Alla ni som var på matchen i höstas minns säkert att bollen kommer att hamna i ribban... Så det var nästan här igen. Och inget mål!
 
 
Det kändes nästan lite bättre i går då jag varit med Sally en hel seneftermiddag och kväll. Jag vaknade tre till fyra gånger i natt, men Fru Kickan lät nästan som om hon fått vila lite i alla fall då jag ringde. Jag hade angenämt sällskap av min son i går kväll och repris är att vänta i dag. Hoppas kunna få till att åka till Eckerö också så har jag NÄSTAN gjort det som känns som behövligt på de flesta fronter.
 
Ted skulle även skicka en lista över saker som nästan är gjorda. Vi har hamnat i ett läge då vi planerar massor. Sen är det mindre aktivitet med att genomföra det som planeras. En hel del är nästan påbörjat. Ännu mer är nästan avslutat. Alltså summa summarum noll!
 
En god torsdag önskas alla! Kollegan T söker efter initiativtagarna till huvudbonadslistan jag pratade om. Hon vill skriva på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0