Effektivt, harmoniskt och sen blir det kanske lunch

Gårdagen blev en riktig genomkörare. Först kändes det som om allt och ingenting blev gjort och att Sally mest spydde upp all mjölk jag proppade i henne. Sen kom mina stora barn och tillsammans med Gurkan och Pärla åts en god middag och sedan tillbringades en kväll som byttes ut i natt. Så upptagen med familjära aktiviteter var jag att Bosse blev orolig då det var så tyst... Hoppas mitt sms tillbaka lugnade honom.
 
Hederligt Trivial Pursuit från 2005 spelades med Linda och mig som segrare i vuxenklassen. Edit och hennes bror kom visserligen till slutet först, men de tävlade i juniortävlingen, säger vi.... Jag ska inte nämna vem som blev sist, men förutom de bägge klassvinnarna deltog även Emilia och Fru Kickan. Sally sov... Sedan blev det en riktig soffsittarkväll och natt där jag till slut behövde avvika för att vara den som skulle dra upp Edit på morgonen. Det gick bra... Ett av de 150 olika larmen som Sally är kopplad till under natten pep oavbrutet och då vi inte vet hur man stänger av det var det ju ett naturligt läge att ha ögonen öppna.
 
Klockan 8 skulle Edit upp nämligen, för att hinna bli klar att åka till simhallen med Pärlas farmor.... Detta gjorde de också, men två timmar senare. Dock var det en väldigt effektiv förmiddag jag fick för mig. Förutom att fixa upp köken, som såg väldigt dagen efter ut och förbereda Edit kunde jag också kasta mig på datorn och har nu fått stora delar av våren förberedd, förutom det som jag inte ännu kan förbereda, eftersom det kanske är nån annan som ska förbereda det...
Pris får man ibland. Hoppas fler än Isabella kommer att få ta del av utmärkelser detta år. Isabella själv får förstås gärna kamma hem ett och annat hon med.
 
 
Målvakten tror jag, igen en gång, är fixad... Dock gäller, kanske ännu mer än tidigare att inte räkna något som klart innan det är klart... En par riktigt häftiga och dessutom oväntade backlösningar kanske vi också har. Sen börjar folk ringa och undra om de får komma och träna också... Bara de har nånstans att sova lär det inte vara problem md det... Tror jag.  Nu har Nela fixat så jag kan ansöka om domare till träningsmatcherna också... jag sitter i morgonrock, flickorna har vaknat och tittar på "Didn´t know I´m pregnant". Sally har somnat igen.
Så här såg en del av gänget här hemma hos oss ut i går kväll. Som Edit säger är det nog på tiden att skolan börjar snart... Det enda negativa med det är ju att stora flickorna försvinner utomlands, men annars är det nog bara bäst...
 
 
Sally vaknat igen. Hydramail inkommer. Detta är ett kontor mitt i ett hem. jag sitter ännu i morgonrock...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0