Tre och en halv lektion. Sedan dö!

Ett av mitt livs dåliga beslut måste ha varit att åka till träningen i Eckerö i går. Inte för att det inte gav mig glädje, eller för att jag inte fick saker gjorda, utan för att jag mådde ännu värre då jag kom hem. Kvart över sju ungefär lade jag mig i min sons säng på anmodan av Fru Kickan. Jag väcktes sedan kvart över sju, men på morgonen av mitt telefonalarm. Natten hade varit äventyrlig. Av nån orsak hade jag hela tiden för mig att jag var min son och att jag inte fick någon som helst reda på det som skedde. Varannan timme vaknade jag och bytte sida, för att fortsätta hallucinera. Klockan 7.30 undrade Emelie om jag skulle komma på jobb i dag, så hon kunde stiga på på vägen... Det skulle jag.
Jag ska på inget sätt överdriva, men jag mår faktiskt ganska lika Louis Tomlinsons (One Direction sångaren ni vet) tillstånd då han skulle spela välgörenhetsmatch i Skottland.
 
 
Jag kom fram till att jag håller tre lektioner, sätter igång den fjärde och sedan åker jag hem för att, förhoppningsvis inte dö, men troligen verka död inför allmänheten... Nej, det är inte Finland-Norge i herrishockey. Jag tror faktiskt jag totalskiter i den matchen om jag ska vara ärlig...
 
8B var duktiga på att jobba tyst om Japans 1800-tal. 7G skulle också ha jobbat tyst, men sen kom jag ihåg att jag lovat berätta sanningen om korsfästelse, så det blev lite livat faktiskt... Nu ska Elevrådet ha styrelseval och sen sätter jag igång 9Bs religionstimme innan jag försvinner härifrån... Förlåt alla, både här, i laget och hemma!
 
Arsenal plockade hem en 3-0 seger borta såg jag... Ska de plocka bort en hemmaseger sen, eller ska Östersund resa sig ur askan?
 
Just nu. Couldn´t care less!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0