Surrealistisk eftermiddag

Eftersom det är stenbråttom läger jag in en liten liten text, för att göra det ännu mer oöverkomligt. Denna fredagseftermiddag har innehållit det mesta en fredagseftermiddag kan och ska innehålla. Först underhöll kollegan M med sina berättelser om elevers nära döden upplevelser då hon visar Kaurismäkifilmer. Sedan har Bosse ringt 4 gånger och jag har ringt honom tre... Det har resulterat i att jag hämtar de färdigtryckta uppvärmningströjorna från tryckeriet typ nu... Bollarna från FBF meddelade han att var för stora för mig, antar att han menade lådorna, så det blir väl till nästa vecka med dem... Så hörde Miksu av sig med ett meddelande som hon ville skriva på finska så jag kunde framföra det till Samuel och Anders, på svenska då....
 
För att göra allt riktigt surrealistiskt på riktigt höll 8A en namnomröstning för ängeln de lämnat i klassen bredvid Hjärtrud, Måd och kokosnöthuvudet Anders. Fina förslag, som Göran, Krister, Ängla och många till framlades. Vinnaren blev sedan... Lucifer. Ängeln Lucifer alltså.... Det är ju bra att den som besegrade Lucifer faktiskt var Ärkeängeln Mikael... Det sade de sig veta förstås. Det hela firades sedan med Nationalsången... På finska... Två män vägrade stiga upp, en hade karbus på huvudet och en en nylonstrumpa över ansiktet.. Jag sjöng högljutt.... Jag har även beslutat att lite förlänga religionskursen och lägga in delen om sekter och fri förevisning... Det kan ju bara inte bli dåligt... Eller så blir det fullständigt hemskt!
Ni vet väl att Lucifer är namnet på Askungens katt?
 
 
7Es lektion höll på att totalurarta då de laptopar de skulle arbeta med inte riktigt funkade, eller många inte kom igång av nån orsak. Tur då att många hade mobiltelefoner så de kunde göra nästan samma jobb med hjälp av dem.
 
I kväll hoppas jag hinna duscha så jag kan tvätta håret. Det är ju helg och match. Edit spelar på lördagen såg jag på facebook. Jag hade anmält henne till söndagen, men Fru Kickan hade ändrat det... På tal om att bara göra och sedan anpassa sig.
 
Massor med curling i natt va... Vem tände elden förresten. Jag har ju missat det jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0