OS brons, japanskor och lördag i Eckeröhallen

Av olika orsaker sov jag i soffan i natt. Det var inte jag som gjort nåt illa, inte heller någon annan, men med tanke på trafiken i sängen efter att OS invigningen setts 2 och en halv gång efter den utsökta middagen som även min son dök upp för att inmundiga, blev så ymnig att jag helt enkelt skulle ha varit i vägen om jag legat på min vanliga plats. Därav väcktes jag av Edits röst som ropade "Paappaa. Kan du komma och byta blöja på din yngsta?!" På den vägen är vi nu.
 
Vad ajg sett har natten inte inneburit mycket mer än fallande freestyleåkare och förlusteri mixedcurling. Dock fick jag, med Saly i famnen följa med då Krista Pärmäkoski tog oss (sig själv jo, men ni vet hur det är med sådana där medaljer) ett brons redan under första officiella OS dagen. När hände sådant senast? 1964 typ?
 
Edit följde med skidningen genom mina rop, för hon ville absolut se ishockey sa hon. Just nu är Sverige-Japan 1-1 efter tå perioder i damturneringens första match. Japan, ni har gjort det förut!!! Då med män och i ett annat spel. men håll ut nu, putta in ett mål till och få till en riktig brakskandal för den svenska pressen att sörja! Jag litar på er!
 
Sen har vi lite backhoppare och Kaisa Mäkäräinen på gång under eftermiddagen, men då är jag på jobb i Eckerö.
Här ser ni min jobbarkompis Rosa. Hon spelade ganska okej förra helgen. I dag är det att hålla i takterna och dessutom att visa att de konstruktiva tipsen om hur det kan gå ännu bättre, som Samuel försett henne med har fallit i god jord. Sofia Södergårdh tog så bra bilder förra helgen att man nästan hoppas att hon ska vara där i dag igen, eller ska hon tävla nånstans,.löpare som hon är? Juhani har i alla fall lovat komma igen, så bilder får vi säkert. Inte sant Juhani?
 
 
Jag vill bekräfta lokalpressens oro. Ja, vi har några spelare skadade. jag vill på samma gång dementera alla de slutsatser detta medför bland olika människor. Nej, ,vi har ingen kris. Nej, vi tränar inte fel. Ja, det är vanligt att fotbollsspelare har skador till en viss nivå. Detta som vi upplever är troligen lindrigare än de flesta har det... Vi har bara en så väldigt liten kärntrupp, vilket gör samarbetet med IFK, som även i dag kommer att synas så väldigt viktigt!
 
Avspark mot AIK i dag klockan 15.15 alltså. Bosse skulle komma en timme förre i dag då han förra veckan märkte att det räcker. Bra bra! I det samma missar jag Edits tre matcher då hon ju flyttades från söndagstruppen till lördagens motsvarande. Sen ska hon över natten till Klasskompis M. Jag är nog mest i matchbubblan sen jag, men hoppas allt går bra!
 
Nu knöser Sally i vagnen. Hej! Och så gör svenskorna 2-1... Typiskt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0