Karring frös på träningen. Match i dag.

Jag höll på att dratta på ändan när jag anlände till WHA i går eftermiddags. Inte för att det igen inte fanns tejp till fötterna och vi fick göra en raid till ställen bara sådana som varit med i tiotals år känner. Dessutom kom ju vårt eget tejp sen. Nej. Faktum var att jag såg Maryette Karring. På träning!!! Hon ska ju spela i dag, så det var ju kanske i sin ordning, men vi har inte varit bortskämda med att se sådant de senaste 3-4 åren... För den förskräckta läsaren kan jag informera att Marre bott i Helsingfors och inte tränat med Åland United, utan annorstädes under denna tid. Nu kom hon gående på väg mot planen och som hälsningsfras till mig sade hon: "Det är kallt på den här holmen! Ska vi inga få kläder?". Hon var ju klädd i den Macronutstyrsel klubben gett henne, så jag kunde bara fråga varför hon inte klär på sig om det är kallt. Det framkom att hon bara hade en t shirt under överdragstoppen. Hon hade fått tre. Där ser man... Skyll sig själv då!!!
Så här såg hon ut 2011. Även då i bara en t shirt. Om nån timme spelar hon match. Både vår och våra motståndares första för året. Jag känner faktiskt mig ivrig... Jag är alltså inte för gammal för att känna och älska... Något jag även märkte gentemot min familj, allihopa i går kväll, i natt och i morse... Snart ska Sally in hörs det som. Bäst att hålla texten kort.
 
 
En stor gratulation till Presidentfamiljen också. En lite gosse har Jenni klämt ur sig.
Storebror Lennu lär vara förtjust han med.
 
 
Japp. Matchdag. På nåt sätt försvinner resten lätt då, fast allt och alla finns här och jag säkert verkar som om jag själv är närvarande... I kväll återkommer vi till livet. Nu först... Livet!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0