Inte alltid roligt att vara en rolig farbror

Svåger Linus dök in, efter att ha sprungit 12 kilometer. Aj 12 kilometer?! Bra för honom. Hans barn leker och sover i min närhet utan att egentligen påverka det jag gör alls, men det är roligt att de är här.
 
Jag är väl inte riktigt i toppform, men ska försöka driva mitt jobb som rolig gubbe på bästa möjliga sätt. Livet händer och bara mal på omkring mig. Det som gäller i dag är matchen mot Ilves. Gud och hans skapelse ska veta att denna match och allt som händer kring den hör till de tyngsta helheterna jag varit med om och då har jag ju nog varit med om en hel del... Hittills... Jag kommer att göra mina roller och alla andra gör sina. Det låter hur enkelt som helst det.
 
Sedan har Rufus och hans lag kommit till final i Stafettkarnevalen också. Klockan 16.40 löps finalen för dubbel svensk stafett för högstadiernas genusmixade lag. Laget hans hade femte bästa tid i försöken och kommer de femma slår han farsan sin, som som bäst var sexa i Stefettkarnevalen i högstadiet. I gymnasiet kom vi fjärde sen... Det sänds ju direkt på Svenska Yle och jag får se hur jag ska trolla för att få se det direkt. Våra flickor är också i final på 4x100meter, men jag vet inte när den går...
 
Fru Kickan tittar in genom fönstret. Just nu är hon faster och tränar väl inför kommande vinter själv genom att dra en barnvagn fram och tillbaka medan hon äter en banan. Sådant händer också här.
En sådan här bild dök upp på nätet. Våra F04or har spelat i Sverige och fått 1-1. Också där pågår livet och jag har inget med det att göra fast jag ju visst har det.
 
 
Och jo, jag vet att Finland möter Sverige i ishockey VM i kväll. Jag hoppas få känna mig vanlig och tycka att det är viktigt sen då jag kommer hem i kväll. Just nu är det så mycket som är viktigt att ingenting riktigt blir det... Utom Rufus stafettkarnevalsfinal och idén om att Ilvesmatchen är det som gäller...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0