Egentligen är det väl som det brukar

Då jag sedan var hemma, efter butikskaoset och skyltuppsättningen kombinerat med träningen samt satt mig ner med Edit för att se på Lilla Aktuellt kom det en sms från Kusin Rösten från Öster. Han visade sig finnas på ett hotell i Mariehamn och hade läst att jag ämnade se ishockey. Således bjöd han mig till sitt hotellrum att se matchen där och så blev det. Kusin Röst hade även sin chef på plats. Vi alla delade på minnen av då Finland förlorar mot Italien, Polen och DDR och var därför inte så chockade över förlusten mot Frankrike. Kusin Röst hade till och med prioriterat Arsenal-Manchester United framför ishockeyn och jag gratulerar honom till valet. Han hävdade i och för sig att Mourinho var så slug att han tvingade förbannelsen över Arsenal att fortsätta genom att man nog nu skriver nytt kontrakt med Wenger... Starka ord av en Arsenalare sedan 1960-talet (visst?). Ishockeyn i sig blev ju som den blev. Seen that been there kan man ju säga också här. Den yngre generationen har inte upplevt Sundin och Carlsson, eller Michailov, Petrov, Charlamov och kan därför inte förstå att allt känns normalt och bra igen. Som då man var liten och bodde hos Mamma och Pappa...
Här är en bild på Kusin Röst förresten. Den tog vi dock inte i går kväll...
 
 
Hemma igen, så där vid midnatt hade Kusin Rösts aktiviteter såsom lagledare för PIFs herrlag och det sms kaos han levde i fått mig att minnas att jag minsann måste skicka inbjudningar inför helgens JyPK match. Jag tror mig ha satt färgerna rätt nu. Målvaktskläderna är ännu lite så där på hälft, men det blir nog bra. Vad skär sig inte mot snö?
 
Just snö är det allmänna samtalsämnet. Ekis tycker att den kommer ovanligt tidigt i år, vissa uttrycker skepsis mot den globala uppvärmningen, en del kastar fram liknelser till nödåren 1867-69... Jag bara tycker att det är som det brukar. Hoppas att Hammarvallen och WHA begriper att vi kommer att träna på gräsplanerna nu oavsett väder, helt enkelt för att vi måste. Punkt slut!
 
Fru Kickan var på fötter i morse och hade så bråttom på jobb att hon lämnade mig att göra knoka på Edit inför dansen. Knoka blev det, sen ser vi i eftermiddag om den håller till dansen... Edit själv har börjat inse att en teateruppvisning, en generalrepetition, en dansshow och 8 fotbollsmatcher är ganska mycket på fem dagar. Hon säger att fotbollen nog blir rolig, men tycker att det viktigaste är teatern och dansen då hon ju måste vara bra så det blir snyggt... Jag tar inte ställning för eller emot någonting alls, men en spännande inställning är det.
 
Om det går ska 7Bs prov fås nästan i skick. Jag kommer att föra Edit till dansen och sedan ta mig ut till träningen i Hammarland på bästa möjliga sätt. Eftersom Fru Kickan bevisligen läser dessa texter och till och med drar slutsatser utifrån dem kan jag säkert be henne lägga igång bastun till efter 6 i dag då? Sen är det tisdagkväll och Magister Sviberg kommunikation samt herrsemifinal i Champions League.
Här ser ni en symbolisk bild om hur jag försöker mitt bästa. Jag var uppe för att ta emot spelarnas överdragsjackor efter presentationen inför Pallokissatmatchen. En spelare gav mig sin jacka. Resten bara gick förbi som om jag vore av luft. I och för sig tror jag inte någon menade något illa.
 
 
Även torsdag närmar sig, med dess utmaningar. Dagens höjdpunkt hittills har varit då en elev som snart uppfyllt sin läroplikt berättade om hur baseballstjärnan Roy Campanella bröt sjätte och sjunde kotan av livmoderhalsen och fick avsluta sin karriär. Som en ytterligare förklaring sade eleven "Ser du. Jag säger det som internet berättar till mig. Jag har inte tid att kolla upp nåt." Hur långt ifrån målet har vi kommit med vår folkbildning här? Men roligt var det kan jag intyga!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var nog på 70-talet som Gunnar i mig vaknade

Svar: Så där lite efter Charlie George...
enligtvirta.blogg.se

2017-05-09 @ 14:57:11
Postat av: Rösten från öster

Ugh

Svar: How!
enligtvirta.blogg.se

2017-05-09 @ 14:57:52
Postat av: Rösten från öster

tror att det är en kombination av Jenkinsons far och Super Mac och Buster... så kring 1976/77 var det kört...

Svar: Jag minns de åren, samt hur du blev körd...
enligtvirta.blogg.se

2017-05-10 @ 09:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0