Det kom ett brev

Det är sällan man får riktiga brev numera. I dag fick jag ett av de allra mest betydelsefulla jag någonsin fått. Ingen skugga över sådana som mottagits i yngre år med mer personlig text som inte ska citeras här och så vidare, men dagens brev berörde ordentligt, det också!
Ett sådant här riktigt brev, med kuvert och frimärken och allt låg i postlådan då jag kom hem från jobbet.
 
 
Det som stod i brevet var något som jag skulle vilja dela med mig med alla, men eftersom brevet var anonymt kan jag bara citera några rader, samt önska att få veta vem det är som skrivit så jag och hela Åland United kan få uppmärksamma personen och prata lite mera. Brevet är skrivet på rutigt papper med en skrivstil som gör gällande att det är en lite äldre person som författat. Jag citerar här de två första styckena, som dateras till söndag eftermiddag:
 
"Med sorg i hjärtat vill jag sända några tankar till laget jag älskar och älskat i snart 10 år. Ni har gett mig oerhört mycket glädje och nöje och spänning under alla dessa år.
 
Men nu klarar jag snart inte mer att se matcherna, blir så upprörd att det inte är bra för hjärtat. Vad kan jag göra för er? Tyvärr ganska lite. För gammal, för fattig. Återstår att visa intresse för ert spelande genom att närvara på matcherna."
 
Efter detta följer två sidor tankar och råd från personen som skriver precis vad han/hon känner. Allt avslutas med hälsningarna: "Kom igen! Go ÅU go! Vi  ger inte upp! Med fotbollshälsning"
 
Jag blev oerhört berörd av brevet. jag trodde sådant här bara fanns i Italien typ... Vem brevskrivaren än är så förtjänar denna person all kärlek och all smärta jag och de andra runt klubben känner finns till för just honom/henne och de andra som älskar Åland United. Jag vill gärna att folk som läser detta, om ni känner personen som kan ha skrivit, uppmana denne att ge sig till känna. Jag vill visa att vi bryr oss! Någon gång sade jag att om det så bara finns en enda åländsk damspelare som vill bli elitspelare är det värt all möda att upprätthålla Åland United. För varje sådan här supporter är det ännu mera värt. Nej, vi ska inte ge upp, jag lovar!!!
Hälsningar från vårt kök. ÅUs Sportchef och en liten IFK spelare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0