De kör förbi oss

Efter en natt , bara avbruten av tre kiss sessioner, eller natten bröts inte, men sömnen, färdas jag igen som en del av Åland Uniteds A-lag med buss. Denna gång mot Åbo. IFK Mariehamns A-juniorer, med Kåke som chaufför tävlar med vår buss och de kör om varandra allt efter. Just nu ligger Kåke snäppet efter, men han lär väl dyka upp i vindrutan snart igen.
 
Jag fick prata med Linda i går. Jag träffade även Emilia i hamnen före vi steg på färjan. Edit lämnade jag i soffan då jag åkte då hon absolut ville se TV4 nyheterna före hon lade sig hos Fru Kickan som påstår att hon är förkyld. Via fotografi såg jag också att Rufus äter igen. Checklista gjord. Mer än hälften är friska. Jag kan inte så mycket mer än åka till Åbo då. Ta hand om er allihopa så försöker jag ta hand om det här enligt bästa förmåga!
Detta är en del av mitt resesällskap. Bilden är några veckor gammal, men strävandet är det samma. Vore kanon att rubba TPS svit i dag!
 
 
Även Totte från radion är med. I dag är han lite tystare än senast. Lugnet före stormen? Röd Bettan kan även vara lugn. Röda Bettan står i hamnen och är så låst det bara går att vara! Nu känner jag hur dagens match tar över och då blir ord svåra att hantera.
 
Hoppas för övrigt att våra nya bortadräkter ska gå att spela i fast de är aningen annorlunda än de jag trodde vi beställde. På måndag ska laget även flytta ut till Hammarvallen. Hoppas jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0