Är gratis bra?

Fru Kickan rapporterar sig må bättre, vilket ju får anses bra inte sant? Edit ville bli väckt tidigt så hon skulle kunna välja kläder till Dramaklubben. Hon valde en hatt med planeter fästa i piprensare, eftersom hon är "Berättare 2" och ska ha nåt tokigt på huvet. Bra bra, tror jag. Rufus är också på G och ses förhoppningsvis i skolan redan på onsdag, vilket ju gör både skolmästerskapen, samt Stafettkarnevalen helt realistiska för hans del. Mycket bra!
 
Diskussionen vid maten gick ut på om kycklingen vi åt hade levt ett gott liv. Vi kom fram till att den i varje fall ätit gott. Om den sen varit 5 eller 6 veckor gammal då den avrättades för att vi skulle äta den kunde vi inte enas om, men tacksamma var vi. Sedan kunde jag lyssna till repetition inför Magister Svibergs religionsprov då unga män upprepade i takt att "Det finns ingen Gud utom Gud", Bra magister Sviberg! Du har ordning på leden i motsats till det finländska herrlandslaget i ishockey... Att samma män sedan tyckte att muslimer ber till nån svart sten, samt anklagade varandra för att ha problem med stenens färg har väl inte så stor betydelse... I morgon är det dags för sms igen Magister Sviberg!
Detta är klubbhuset vid Hammarvallen. Här kommer Åland United att häcka över sommaren från och med i dag. Omklädning sker i konferensrummet. Craig var där med Steves plastgubbar som liksom är våra såsom "Family property"... Jag lyfter ögat mot himmelen och knäpper hop mina händer... Så mycket annat kan jag inte göra i detta skede. Tro det eller ej, men vi kommer att träna där nu. Bara att hoppas att allt går som det är tänkt...
 
 
Det verkar bli poolspel för småflickorna på torsdag. Åland United kommer att ha ett lag, bara nån tar med västar som de kan spela i. Isabellas och Florins radioreklam har lyssnats igenom och en ny, inför Ilvesmatchen ska spelas in på torsdag av... Vem var det? Olivia och Spora? Jag skriver replikerna ifall nån tycker de är dåliga.
 
Det enda svar jag kunnat ge då frågan om varför vår publikmängd minskar är att det hela korrelerar med att jag börjat sköta marknadsföringen. En del av denna är dessa omtalade inbjudna ägarföreningar. EIK 1, HIK 0 och IF Fram 11 har resultatet hittills varit. Nu i helgen är det LIF. JIK har redan meddelat att det inte kommer så många till Honkamatchen den 28/5. Däremot tyckte de att även medlemmars anhöriga ska få gå gratis in. Detta får mig att fundera om vi ska ha nån kampanj alls. Det där med "gratis in" och bulle på köpet verkar vara så viktigt, men har sedan ändå ingen betydelse då det gäller. Nej för helsicke. Kom om ni är intresserade. Håll käften annars!
 
Vad vill ni att jag ska skriva om i morgon? Eller, vad vill ni att jag INTE ska skriva om i morgon? Vänligen upplys mig i äkta 1700-tals anda!

Kommentarer
Postat av: Alex

Är inte Hammarvallen bra eller vad är det som inte går som du tänkt? :)

Svar: Jodå. Hammarvallen är bra. Det har varit många turer bara, men nu då vi varit där en gång tror jag nog att det blir riktigt bra det här...
enligtvirta.blogg.se

2017-05-08 @ 17:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0