Aj att jag ska ta det lugnt bara

Det är häftigt då vågorna slår högt.
 
Egentligen har jag varit bra idag, hittills. En väldigt viktig pusselbit har fåtts på plats och en annan hoppas jag få fogad under de närmaste dagarna. Jag fick till slut också möjlighet att producera ett spelprogram för Elevrådets fotbollsturnering, något som inte alltid är så lätt och som varje år förundrar mig att vi faktiskt ror i land. Det blev klart. Och lärarna går in i slutspelsfasen, som vi brukar önska. Mat-Inger säger att allt går så bra med matarrangemangen. Jo, det har varit riktigt bra av mig, måste jag säga.
 
Men är det inte det ena så är det det andra.
 
Två saker som kommit i ansiktet i dag.
1. En påminnelse om att det faktiskt finns sådana som har andra uppgifter också och inte bara kan släppa allt för att göra det jag ber dem om. Nej Grattis! Är det sant??? Det hade jag aldrig trott. Tänk att jag ber någon om något som den personen faktiskt ansvarar för! Va fräckt av mig!
 
2. Eftersom klasserna på slutet skulle arbeta under ledning av experter på ungdomar och inte oss lärare (!) blev min uppgift helt enkelt att städa klassrummet som experterna hade lämnat, åtminstone mitt klassrum som en svinstia. Kanske det är så där det förväntas se ut då man haft ungdomar på riktigt... Vad vet jag?
 
Nu bär det av på träning. I väntan på annat ska jag få toffla lite bollar på Marjukka. Ann-Sofie spelar match med B-flickorna. Sen ska jag kolla om de som är ansvariga för läkarväskan har gjort vad de ska. Om inte är jag i pisset i morgon i Helsingfors... Men kanske de har andra uppgifter också så de inte bara hinner göra det de ska... Stackrarna....
Så här såg jag ut för några år sedan. I morgon match mot HJK igen.
 
 
Aj jo. Sen har man också tyckt att vi borde ha ett stormöte för att diskutera den åländska flickfotbollen... Kanske på sin plats, igen... Det första vi borde göra vore kanske att arrangera det möte om den åländska flickfotbollen som aviserades på ÅUs vårmöte av IFK Mariehamn. Eller kunde vi kanske ha dem på samma gång? Va visst ja ju...

Kommentarer
Postat av: Nane

Nåja, nu kanske man inte skall ironisera alltför mycket .... är det för mycket man har ansvar för så måste man prioritera.... o då är det lätt hänt att man prioriterar det som föder en.

Svar: Och sen är det alltid nån som har det värre än man själv. Tack för stödet!!!
enligtvirta.blogg.se

2017-05-24 @ 16:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0