Dags att droppa ämnet kanske?

Det är säkert idiotiskt att ta upp en sak för att få slut på den, men i morgon lär ju det mesta handla om polska huliganer i alla fall... Det bara inte lägger sig det här med media och det nyfunna intresset för sponsorering inom damfotbollen. Nu har man kommit så långt att journalisterna själva ondgör sig över vad jag skriver på mina personliga medier och av omtanke om Åland Uniteds anseende skriver de till Herr Landshövding om detta. Men, jag har bett om ursäkt förut och igen och nu en sista (?) gång. Fredrik Rosenqvist är ingen idiot eller jävla sommarextra. Det är heller inget fel på varken idioter eller sommarextran. Jag ber om förlåtelse för att jag sade så då en total överraskning drabbade mig härom natten då folk reagerade på en tidningsartikel jag inte hade en aning om vad innehöll. Okej, kan vi låta det vara nu? Jag lär mig och förhoppningsvis även Fredrik Rosenqvist. Ödmjukhet och en förmåga att se sin egen skuld är en av våra främsta dygder, som framför allt vi som står för mänskliga grundvärderingar står upp för, inte sant? Fredrik bekräftade just detta genom att maila mig och anse saken utagerad. Bra! Då är den det för mig med! Frid , fröjd och gröna ärter!
Sen vill jag gratulera Svenska Fotbollförbundet för en riktig Punkrock aktion... Dessa, över hela världen, eller åtminstone i många facebooktrådar i Skandinavien, bejublade tröjor som Sveriges damlandslag spelade i under Algarve Cup, eller när det var i våras. De uppfyller nog inte FIFAs reglemente. Dock tror man att tröjans bärare står bakom det som står bakom henne så att säga. I detta fall är det Olga Ekblom som visar vad hon är för nån... Förbjudet tyvärr, men man tyckte det var värt det och vad vet jag. Kanske man hade specialtillstånd.
 
 
Fru Kickan och Edit är på väg till skärgården. De sägs ha med sig Gurkan och Pärla. Lyckliga dagar önskas ni. Jag ges nu obegränsad tid till arbete här hemma... Dessutom ska Bollförbundets tävlingschef anlända och sova i Rufus rum... Vi får en till representant från Tammerfors med oss i morgon och har möte om Damernas Finska Cup. I övrigt försöker vi hålla oss borta från polacker som kommer hit och slår sönder allt, eller hur det nu blir. Sen fick jag höra att jag ska se dem spela på WHA också. Inte de som slår sönder, utan farbröderna som spelar fotboll.
 
I helgen har vi en ny nattbussresa att se fram emot. I väntan på den vill jag uppmärksamma en glad lokal händelse, fast den skedde i Tammerfors.
Jag har ingenting att göra med att dessa flickor är snabbast i Finland på 3x800meter. Men alla tre har figurerat i mitt klassrum. Då får jag, lite som svenskarna med sin "Svenske Keke Rosberg" på 1980-talet ta åt mig av äran. Gratulerar flickor!  Bra gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0