Holland vunnit, hälsningar från Sibbo

Hälsingar från Sibbo jo. Edit har haft en riktig genomkörare med sina kusiner och bland annat lärt sig bygga borgar och vattenkanaler. Jag har fått träffa mina föräldrar, min syster och Vellu, samt inte minst alls, min gudmor Inco tillsammans med Ole. Det var riktigt roligt. Vi har mest ätit känns det som.
 
Mest har det varit ledigt, men några jobbsamtal har det hunnits med. Herr Landshövding, Bosse, Mervi från Åbo och Minttu från FBF har jag haft på tråden. I morgon ska jag träffa Minttu och Mervi på lunch i restaurangen precis under lägenheten vid Tölö torg där jag bodde mina första fyra år. Mina föräldrar är oerhört oroliga över hurudana byxor jag ska ha på mig. Själv tycker jag att både de och de jag ska träffa kan vara glada att jag alls har byxor på då jag representerar.. dem jag representerar och är ordförande i Damernas Ligaförening. Jag menar, kunde Haldin i skruttiga jeans och Kauppila i vad han nu hade, jisses jag har ingen aning om vad han hade för byxor, då kan jag i lite använda Adidas shorts... Jo Bosse. Jag har de andra shortsen med för matchdagen!
 
Jag hinner tillbaka hit till Sibbo till middagen, vad jag kan tänka och sen på lördag är det att joina laget då de kommer till hamnen i Helsingfors. Cupmatch och hemresa med en Edit som kanske kommer att få uppleva ett riktigt antiklimax då jag inte alls tror att hon kommer att tycka det är så roligt att resa med ett fotbollslag. Hoppas vi vinner i alla fall.
Så var det semifinaler också ju. Danmark betvingade Österrike via straffar och Holland förnedrade England. Till slut var det ju 3-0. Holland-Danmark i EM final. Det var inte riktigt det jag rekommenderade för Gurkan till nåt EM tips hon bad om hjälp med. Jag vet ju inte vad hon sedan skrev förstås....
 
 
Bara vi får cupmatchen spelad och kommer hem med Edit är det EM final och sedan börjar Summer Camp för flickor i Markusböle. Kökshjälp har jag lovat vara i år, i motsats till i fjol då jag blev "Kocken" med 80 fotbollsflickor. Sen hoppas jag att de återstående dagarna här i Sibbo också blir minst lika lyckliga som i dag, för Edit och förvisso för mig med. Hoppas de som alltid bor här även är förnöjsamma.
 
Nu då skolstarten även är i antågande vill jag passa på att så här i offentligheten meddela att Mat-Inger har lovat försöka fixa öl till första dagen. Jo, hon sade att hon skulle försöka! Tack Mat-Inger. På dig litar vi och lägger hela vår förtröstan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0