Blev som det blev

Nåjo.
Stort antal läsare i går. Ämnet har alldeles tydligt engagerat trots att ingen stor "offentlig debatt" förs på varken Facebook eller här i själva bloggen. Jag får anta att de som inte säger något antingen håller med eller så inte, samt att många, tyvärr inte bryr sig.
 
Av dem som bryr sig har jag fått olika slags feedback. Endel betonar hur visionen jag presenterade inte uppfylls i verkligheten. Nej, det är det visioner är. Ett mål att uppfylla inom tid. Endel tycker att jag kör med skitsnack och själv inte står upp för de visioner jag presenterar. Några klagar på att inte känna till visionerna, vilket jag beklagar och faktiskt kan förstå, då inte intresset för dem varit så värst kioskvältande under åren som gått. Även en släng av misstänksamhet har funnits och funderingar över hur öppen man ska vara med denna typs information och funderingar. Här tar jag allt på mig själv och säger att jag tycker man ska vara så öppen det bara går gällande all information som är offentlig och som handlar om det man vill arbeta för. Ju fler som känner till det, desto fler som kan hjälpa... Desto fler som kan stjälpa också förstås, men jag tror ju inte på stjälpning, utan på olika sätt att flyta.
 
Sen är det en annan sak om jag är rätt person att driva detta. Det kan också vara bra att folk som orkar intressera sig funderar. Jag är inte tillsatt av Guds Nåde och vill man att jag byts ut, eller att det jag gör skrotas har man sin fulla rätt att tycka och även säga så. Jag är ett demokratins barn som även är berett att låta den tala. Förutom i mitt klassrum, eller under eventuella träningspass, ifall jag skulle hamna som tränare igen någon gång.
Edit var alltså på volleybollträning i måndags. I dag är det fotboll i regnet. Hon dansar ju som sagt på tisdagar och hoppas kunna börja även med scouting och friidrott, samt vill vara med på allt i skolan där man får uppträda. Må du alltid få vara så där fri och lycklig... Ye ye right...
 
 
Som sagt regnar det i dag. Jag gjorde en klassisk blunder och åt i fel matlag och fann 7F väntande utanför klassrumsdörren då jag återvände... Bara 10 minuter sen var jag, men sådana här misstag gör jag oftast bara sent under hösten. Nåja, det är ju september i morgon. Då ska vi till Kokkola....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0