Förändras tiderna?

Några klara teman på nätet och i luften i form av diskussioner i dag:
 
1. Varifrån kommer föräldern som skrev den hjärndöda insändaren om "regnbågsfolket" i GHS?
 
2. Massvis med väldigt välskrivna berättelser om utbrändhet och om att man inte kan få allt att funka. Det bästa var nog dock då en skribent fick till att det svåraste nog är att låta bli det som är viktigt. Jag vill gå längre och säga att det inte går om man inte vill brinna ännu mera slut.
 
3. Bob Dylan får Nobelpriset i Litteratur.
Tänk att Joey Barton av alla får till det här...
 
4. HJK-IFK Mariehamn på Sonera Stadion i morgon. Nyheter om att Orgill, Assis och Ibrahim försvinner från IFK slås upp. Det känns lite bekant från Åland Uniteds gulddagar. Stor press för framtiden på Mattsson och Lundis... Skillnaden från hur vi hade det är väl dock cirka 500000€.
 
5. Tony Asumaa var i skolan i dag och trots att man ville föra honom på min lektion prioriterade han budgetförhandlingar. Det samma gällde storskolinspektören Andreas som bara inte ville... Nähä.
 
6. Edits lag tränar inne i dag. På finaste hösten... Inneskorna passar, vi kollade i går.
 
7. Fru Kickan är frisk! Hurra!
 
8. Emilia meddelar att makaroner och köttfärssås går utmärkt som middag.
 
9. I morgon kväll har Åland United säsongsavslutningsmiddag på Arken. Steve tänkte vara med och undrade om det finns bastu och öl före... Svaret är nej! Bara spelarna har bokad bastu! Det är en tradition vi har inom Åland United! Guldåren 2009 och 2013 badade tränarna först inte alls, sedan i IPs gamla bastu efter att spelarna lämnat byggnaden. Trevlig fest hoppas jag på dock. På lördag morgon fortsätter livet dock!
Jag sökte en bild på Bob Dylan, men fick fram en på Bob Marley istället. Bob som Bob.. Lindeman?
 
10. Jag hittade en stor drös sparade texter från min blogg före denna blogg skapades, alltså från 2008. Vill någon ta del av vad som skrevs då kan man önska datum och så lägger jag in. En del riktigt intressanta texter om åländsk damfotboll fanns där. Jag kommer säkert att återkomma dit. Själv var jag på den tiden full av testosteron och svansen stod väldigt högt. Numera är jag mycket mer sansad och tror mer på människor omkring mig.
 
11. Det där öspelslaget låter lite lockande nog...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm... o så badades det visst på Adlon också året efter

Svar: Jo, och på Ömsen 2012. Jag talade om mästaråren och att vi inte har som tradition att ordna bastu för ledarna om inte ledarna, tex som i fallet Adlon gör det själva. Du räknas som en av ledarna det året...
enligtvirta.blogg.se

2016-10-13 @ 19:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0