Löken blommar inte är jag rädd

Vädret är det inget fel på nej. Både kvällslufs och till och med gräsklippning har ingått i programmet. Edits misstänkta kattallergi verkar vara någonslags pollenallergi som nu botas med ögondroppar och allt möjligt. Flickan mår förhållandevis bra trots alla mediciner... Vi får härda ut och vänta på att medicineringen upphör och då kommer hon att må perfekt igen.
Det här är en bild på Pappa och son Schmeichel från tiden då Pappa Peter vann ligan. I går vann lillpojken Kasper den samma. Även på mina subsajter har bilder av Kasper Schmeichel i dag figurerat. Bilder av då han vaktade Notts Countys mål för 6 år sedan... Gratulerar igen Leicester City. Hoppas det inte går för er nu som för Chelsea och Manchester City. Jag vill inte se en enda åländsk Leicesteranhängare under de närmaste åren. Jag känner ingen nu och dyker de upp efter detta kommer ingen att kunna ta dem på allvar, bara så ni vet.
 
Jag fick ett förslag av Fru Kickan i dag. Hon tycker jag kunde vara speaker på Åland Uniteds matcher. Det vore faktiskt en lösning då det inte annars verkar fås att fungera. Helst är jag nog med laget och på plannivå under matcherna. Men om det inte annars fixar sig så kanske. Vad tycker ni? Ska jag ta mig bort från bänken och omklädningsrummet och bli speaker istället, då det verkar så svårt att få någon som vill vara?
 
I morgon åker laget till Helsingfors. Träning först i Bengtsböle. Blir det bara minsta möjlighet vill jag vara där och hjälpa till. Sen är jag ju med på resan Vid bortamatcher får jag i alla fall koncentrera mig lite mer på spelet, vilket gör att jag troligen kommer att börja tycka om bortamatcher lite mer.
 
Jag drog alltså igång gräsklipparen i dag. Det fanns att klippa och jag tyckte det blev riktigt fint. Tyvärr tror jag att jag var så till den grad effektiv att jag klippte av Gurkans gräslök i tro att det var torvor med väldigt grova grässtrån. Förlåt Gurkan...
 
Bayern München-Atletico Madrid närmar sig. Magister Sviberg är förvarnad. Emilia och Rufus är kontaktade som jag brukar varje kväll. Giovanni sade att han inte brukar se på Champions´League. Jag tenderar att inte tro honom till 100%. Just börjar det. Extremt het kväll i regniga München och här i vardagsrummet på Bergshöjden 15. Tidigt upp i morgon för Ledningsgruppsmöte. Förresten har jag fått förtroende att sitta ett år till i nämnda ledningsgrupp. Tack för det barn, tack för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0