Helt skadat

HJK har hamnat lite i blåsten. Meriluoto borta två månader, Collin några veckor, Rantanen, som ju inte har spelat så mycket nån vecka till och så Sankoh som har spelat färdigt för i år. Speciellt det där med Meriluoto är ju ganska viktigt. Få se hur de ska få till det nu efter sin ändå ganska hyfsade start. I morgon möter de Honka som ju har underpresterat väldans åtminstone jämfört med vad de själva och många till hade väntat. Ilves hade inte gått som på räls i går i Dickursby sägs det, trots 3-0 seger borta mot TiPS.
 
Jo då, jag följer nog Damernas Liga så bra jag kan mitt i vardagen. Jag har till och med tillgång till alla matcher om jag bara hinner se dem. Det bara tornar upp sig så mycket annat att sköta att det oftast är mer en dröm än realism att kunna se det man vill. Just nu borde vi förstås se TPS. Jag har tittat lite och faktiskt skrivit mina åsikter inklusive förlag till strategi och startelva. Sen är det en annan sak hur det blir på lördag. Det varken kan eller ska jag bestämma. Jag är bara byråkrat nu ser ni. Och då vi kommer till byråkrati, jösses vad det finns både själslig och helt byråkratisk sådan att syssla med.
Våra egna skadade då? Jo, de rör sig allt mer obehindrat såg det ut som i går. Snart nog sparkar de rentav boll!
 
 
Programbladet för helgen är nästan klart. Dessutom tycker jag att jag varit effektiv med mailandet. Skulle jag inte veta bättre skulle jag säga att jag är Åland Uniteds kurator!
 
I går kväll var Edit och jag alltså på dansuppvisning. Emilia var bra som vanligt och jag kunde till och med skicka in Edit tillsammans med Joel i omklädningsrummet för att de skulle hinna hälsa och vi komma hem och se ishockeyn. Då de kom ut var de glada och goda, men de hade inte träffat Emilia, för de gick ju vilse... Det blev alltså att vänta och lika bra det. Ishockeyn skötte sig själv såg jag då jag till och med missade 4-0. Många är ju helt säkra på storframgång i detta VM nu. Jag, som ändå härdats av ett 1970- och 1980 tal ber folk ha is i magen och tummen i...knävecket kanske... Så länge det finns sekunder kvar, då finns det möjligen en Carlsson eller Sundin som kan förstöra allt. Jag ser först, sen tror jag! Detta gäller mest då det är fråga om ishockey. I övrigt tror jag på trons makt så klart.
 
I dag är det igen stor happening. Första föräldramötet i Edits skola, några månader innan hon börjar där... Allt ska man vara med om.
Tur man varit med förr, på bägge sidan av katedern. Eller det har jag ju inte. Inte med det barnet, eller i den skolan...
 
 
I morse fick jag även höra om ett annat föräldramöte i morgon gällande skriftskolan... Jag undrar just när själva skriftskoleeleven fick info om detta...
 
Det var nog nåt annat också jag skulle säga, men huvet börjar vara lite tungt. Vi avvaktar till kvällens e postningar då väl...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0