Men där är ju inga tyskar, eller Will Grigg...

Då söndagmorgon börjar bli en härligt varm och mulen söndag mitt på dagen och hälften av dem som till slut sov här i vårt hus har vaknat fann jag mig så långt in i sommaren att jag faktiskt satt här och funderade på EM turneringen, som en vanlig heterosexuell kaukasisk man....
 
Sovordningen var faktiskt något utöver det vanliga och jag tänker inte berätta hur vi kom till allt, men det hela slutade i alla fall med att jag sov i soffan och Emilia i Edits rum med Edit, som då förlängningen av Kroatien-Portugal började kom upp från där hon hade förväntats sova i 3 timmar redan och sade att hon busar med Mamma och tänkte sova med Emilia. Sen har vi många till här också och det kommer att visa sig var alla sovit, fast jag tror jag hade koll i det skede Queresma gjorde 1-0 i natt... Här är vi nu i alla fall och jag är helt sommarrusig och drog till med en högst halvfärdig all star 11 för EM så här långt. Då jag tittar på den kan jag bara konstatera att jag knappast tittat med ordning, så ni får hjälpa mig att få den rätt under dessa sista veckor.
 
Jag fick den till en av detta EMs karakteristiska grunduppställningar: 4-1-2-3. En annan är ju 3-3-2-2, men vi kör den första nu.
 
I mål fick jag Fabianski från Polen. Backlinjen från höger blev Srna (Kroatien), Chiellini (Italien)- här är jag dock vacklande eftersom Chiellini brukar spela lite mer till vänster och kanske vi borde lägga in Bonetti istället. Jag gillar Chiellini bättre så han får vara tills vidare. Ramos (Spanien) blir den andre mittbacken och i brist på andra vänsterbackar fick det bli Jordi Alba (Spanien det också).
 
Stabiliserande mittfältare blir, kanske överraskande i konkurrens med Modric Eric Dier (England), som jag hoppas mycket på i morgon kväll. Framför honom två säkra val, Iniesta (Spanien) och Rakitic (Kroatien).
 
Topptrion blir, från höger Bale (Wales), Morata (Spanien) och Nani (Portugal).
 
Jag inser att denna laguppställning kommer att justeras en aning, kanske till och med en stor aning under den närmaste veckan och sedan en vecka till, men så här blev det då jag kom ur bubblan och blev en sommargubbe för en liten tid. Inga tyskar är med, konstigt! Inte heller Will Grigg, trots att han är EMs mest omtalade spelare, efterson he´s on fire enligt Nordirländarna... Grigg spelade dock inte en enda minut tyvärr och därmed kan han ju inte vara med i en all starselva.
Så här ser han ut i alla fall så vi vet
 
En god fortsättning på söndagen önskas ni alla! Det har ryktats om simhall(!) vilket ju bara för den skull vore nåt att satsa på... Sen har man beställt en budgetredogörelse till styrelsemötet i morgon också, bara för att det inte ska bli för mycket sommar här! Irland-Frankrike klockan 16!
 
Och Mat-Inger. Glad Midsommar i efterskott! Jag har INTE glömt dig!

Kommentarer
Postat av: Mat-Inger

Tack de samma till Dig.
Och jag vet vad vi skall äta när skolan böjar.
Ha de !

Svar: Korv och makaroner?
enligtvirta.blogg.se

2016-06-26 @ 16:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0