Saker blev sagda

För det första. Landrovern är varm och skön. Kylarvätska är inhandlad och fönstren var klart genomskinliga då jag kom hem nu i kväll. Tack för all omtanke och alla råd som kommit in från olika håll under dagen. Det verkar vara som att inget är som en sjuk bil. Sällan engagerar sig folk så som de gör då jag meddelar att någonting är lite knackigt med bilen nämligen. Vad lär vi oss härav? Skulle man kanske ha varit en bil?
 
Dansgalan är över. Jag tror det är svårt att beskriva min stolthet över mina två döttrar som uppträdde på samma scen i kväll. Edit är ungefär lika gammal som Emilia var då hon debuterade och Emilia själv är inne på sitt sista år och hör till veteranerna. Mina barn har alla liksom gjort sina egna grejer. Jag funderade just om jag tidigare har upplevt att flere av mina barn uppträder vid samma tillställning och kom fram till att, nej. Jag minns att Rufus simtävlade en gång vid samma månadstävling som Linda. Kan det faktiskt vara den enda gången hittills som det har hänt att två Virtor har samverkat på detta sätt? Kanske nån Vikingarock då nån av dem gick i lågstadiet tillsammans... Kanske.... Nu vet jag att kvällens händelse kommer att få en repris i maj i vår. Sen kanske det aldrig händer mera.
Det här kan komma att bli en klassisk bild vad vet man? Jag är i alla fall stolt!
 
Väl hemma igen kunde jag genom att läsa e-posten se att Maiju har legat i. Får hon så där mycket gjort under en kväll som det verkar så kanske det kan bli nåt i alla fall i år.
 
Eftersom jag inte kan beskriva betydelsen av julfestarrangemangen i vår högstadieskola så att lekmän ens får en aning av både mikro- och makroeffekterna samt vilken betydelse de har för hela samhällsbygget tänker jag inte ens försöka. Jag kan bara förvarna att dessa kommer att nämnas lite från och till under den närmaste veckan... En person som är släkt till mig kommer enligt planerna att dansa topless, bland annat...
 
Sen till slut några citat. Bland annat följande saker har sagts till mig i dag: "Du fyller verkligen upp den där stolen. Vill du att jag makar på mig lite" (Okänd dam som satt bredvid mig i publiken under dansgalan). "Kanske en dum fråga, eftersom jag har på känn att du inte riktigt har koll på sådana saker alls, men ligger jag bra till vitsordsmässigt i religion?" (Elev efter sin sista lektion i ämnet under sin grundskoletid). "Du förstör ju hela min barndom!" (Elev då jag berättar lite om Josef och Maria på riktigt). "Det är klart att kon du åt var glad! Den var glad ända till att den träffade dig!" (Mat-Inger).
 
Inget underskrivet kontrakt finns i inboxen. Ja ja, det blir säkert i morgon då, eller ett annat liv eller så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0