Det är klart jag följer med

Eftersom överraskande många läser dessa texter blir det överraskande många frågor. Dessutom är det överraskande många som är överraskade att jag talar så lite om saker de tycker jag borde tala om. Så för att igen göra flere människor lite mer tillfreds kan jag berätta att jag vet att Guus Hiddink har avgått. Jag vet även att Yle tappat sina rättigheter att sända OS från och med 2018. Dessutom vet jag att IFK Mariehamn spelade 1-1 borta mot HIFK i går. Tennisherrarna har gått till semifinal i Öspelen. Bågskyttet har inletts och flygtrafiken där intill stör inte alls, sägs det. Volleybolldamerna slog något överraskande Bermuda och fotbollsherrarna förlorade 2-0 mot Grönland. Damerna inleder sin match mot Guernsey i dessa minuter och jag utgår från att Krille Mattsson uppdaterar händelserna i matchen på Facebook som han lovat. Det mest spektakulära jag vet, som dock inte är en chockerande nyhet, trots att det ju nog är chockerande, är detta:
Petr Cech går alltså, på riktigt från Chelsea till Arsenal. Efter 11 år!
Det är något man liksom inte gör. Cech är kognitivt tänkt helt berättigad att jobba var han vill och genom att gå till Arsenal kan familjen stanna i London. Det är dock en transfer av väldigt oortodox karaktär, något som man bränner garage för i Skottland, tänker på då Mo Johnstone gick från Celtic till Rangers, eller kastar döda grishuvuden för i Katalonien, som på Luis Figo då han gått från Barcelona till Real Madrid .Nu är Cech så älskad på Stamford Bridge att jag tror man låter honom och hans familj vara av tacksamhet för vad han gjort. Men ändå... Det är väldigt väldigt konfunderande.
 
Dessutom vet jag mycket annat också, till och med sådant som inte handlar om fotboll eller annan idrott. Jag lovar, jag gör det. Tyvärr kan jag inte skriva om allt, så det blir lite som det blir varje dag ser ni.
 
Dagens träning är gjord. Detta är Måndag inför PK-35 borta. Jag lyckades utföra en uppvärmning då jag klarade av att förvandla den mest klassiska skandinaviska gummibandsövningen till något som nästan liknade fotboll. Roligt i sig, närmast för mig och inga skador. I övrigt är vi väldigt taktiskt målmedvetna denna vecka. Varje pass är till för att just tillföra något specifikt för vår matchplan inför söndagens match. Det såg riktigt bra ut i dag och då gäller det bara att hålla stilen i en vecka så ska det bli lycka i Myrbacka.
Vi hoppas att Hanna ska vara tillbaka till nästa match. Hon är den till vänster på bilden. Han till höger är Huvudtränaren
 
Sommarvärmen börjar komma. Dock är det riktigt mörkt nu då moln av olika kategorier slåss om att få komma framför solen. Edit har dragits med i sin mors pysslande och vill också måla en tavla. Nu kom hon in med en som hon fått av Gurkan. Herreminje. De ska faktiskt börja måla nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0