D Day och passion

I dag är det superlördag. Vaknade upp som sommarlovsfirande lärare, försåg Edit med frukost, hjälpte invalidhustrun på med en hederlig T skjorta, hämtade Emilia och lät Edit se fyra kattungar samt såg min son i morgonrock, trött men lycklig. Har sedan försett familjen med lunch och nu väntar en hel hög barn, större och mindre på att denna dator ska bli ledig så de kan se Mermadia eller De 12 dansande prinsessorna.
 
Själv firar jag D day! Ska "A crime of passion" ske, då är det i dag. Svedupellarna har nånslags nationaldag, gratulerar för det. Själv föredrar jag, paradoxalt nog eftersom mitt folk, det som blött vid Narvas hed, vid Polens strand och Lützens kullar etc, blev massakrerade till en följd av det, att fira Landstigningsdag.
Tack för att ni kom och hjälpte Ryssen att piska upp Lille Adolf
 
Så är det ju matchdag. Om typ en timme är det avfärd till WHA. Dagen före hemmamatcher är ofta lång som 7 nödår. Tur att här finns mycket folk omkring mig då. Bara hänga tvätt ännu och sen svida om.
Detta var då Pallokissat gästade oss hösten 2013. I dag är de starkare, skarpare och farligare. Men vi är hemma och här tar man inte poäng så där bara
 
Kvällen blir en kväll i romantikens tecken. Vissa fotbollsmatcher hör till dem som det pratas om och skrivs om i evigheter framledes. Den i kväll kan bli en sådan. Åtminstone finns det alla element där.
Denna bild berättar allt. Världens bäste mot världens elegantaste. Sen har de några helt hyfsade lagkamrater också. Live från Berlin klockan 21.45 Östeuropeisk tid
 
Sen, passligt efter CL finalen börjar ju VM.
Dessa representerar sitt land och tar emot hela världen. I natt klockan 1 börjar turneringen då dessa möter Kina
 
Känslor över hela slanten denna skolavslutningshelg och på samma gång fortsättning på livet lördag!
 
Nu kom Joel och ska ha mat. Off we go! "Mot oändligheten och vidare!!!"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0