Ja må de leva. Nu far vi till Österbotten

Det börjar bli rysligt bråttom. Om mindre än en timme ska dagens store hjälte, Craig Wight som fyller 37 år i dag upphämtas för att vi ska hinna till hamnen! Huvudtränaren kanske också joinar, men om det är med min bil eller ej, det vet vi inte! Feststämning blir det i alla fall under färjresan och bussfärden upp till Vasa. Sen får han dela rum med mig över natten dessutom. Snacka om fin födelsedag, som på samma gång är pensionsdag för skotska fotbollsspelare, därför den stora uppmärksamheten.
Happy Birthday Craig, Let´s have a party!
 
I övrigt har dagen hittills bjudit på simskoleavslutning. Edit kämpade duktigt på i 17 gradigt vatten och utdimitterades av simlärare och Storasyster med både Vattenvane och Nybörjarmärke. På söndag vill hon simma 200 meter i Mariebad säger hon.. Få se hur det blir med det.  Nu är det sommarlov i alla fall efter två veckors hårda studier på förmiddagarna.
Så här liten var hon för lite mer än två år sedan då hon senast fick simdiplom
 
Även storasyster Emilia var på plats, klädd i vinterjacka. Nu ska hon vara hos oss hela helgen. Roligt. Då vi kom hem visade det sig att Fru-Kickan nästan hamnat att skjuta straffar i Lasse Näsman Cup i morgon. Det där nästan förekommer ofta och är kanske en räddande faktor. Lite synd om det stannar vid nästan egentligen. Jag tror hon vore bra faktiskt.
 
En stor kallelse till ÅUs styrelsemöte på måndag har inkommit. Endel väldigt tunga ärenden ska behandlas där. Går allt väl kan man läsa om dem i tidningar längre fram och flere år framöver. Går det inte bra får man aldrig höra om dem...
 
Såja. Packa väskan, kanske äta köttpirogerna Emilia lämnade då hon märkte att hon inte tycker om köttpirog. Och sen till Vasa. Hemma natten mot söndag om färjan går in. Det ska ju bli storm sägs det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0