Het dags färd mot...kväll?

Det finns ingenting som är så stressande som lediga dagar. Alltså, inte det att få vara hemma, utan det att det finns så mycket man tycker man behöver göra, eller andra tycker att man kan göra mer eller mindre non stop "då man nu ändå är här". Judarnas Sabbatstradition är något vi borde kunna ta efter även i den lutherska kulturen. Då man är ledig, då är man ledig. Det som inte blir gjort, ja det reder man väl sig utan då.
 
I morse vaknade jag alltså upp till årets varmaste morgonträning. Den korta sömnen mellan VM semifinalens känslosamma slut och klockans pip tillbringade jag sökande en klubbjacka för Arsenal. Alltså, jag inser att jag ju drömde, men jag levde i en verklighet då jag av någon orsak skulle börja höra till Arsenals tränarteam och jag hade bara en Notts Countyjacka, som jag tyckte var väldigt fin. Gary dök dock hela tiden upp och sade att jag måste ha en Arsenaljacka om jag ska kunna jobba här. Så jag sökte och sökte och kom alltid fel. Alla andra som rörde sig på området hade Arsenaljackor, men jag hade min svartvita Notts County. Jag hann inte till en ända träning innan jag vaknade och insåg att det var dags att åka till träningen.
 
Så hemma igen blev det extremstress för att åka till stranden, där vi nu varit och kommit hem. Jag har varit i butiken, handlat och glömt de viktigaste sakerna så jag får åka igen. Fru-Kickan vankar fram och tillbaka. Nu senast försvann hon ut genom dörren med en hängställning för tvättade kläder. Så ringde Nya Åland och ville fråga saker inför söndagens match, precis som jag tänkt åka och handla det som nu inte blev handlat då jag skulle handla...
 
Precis just nu startar Öspelssemifinalen mot Isle of Man. ÅFF (Ålands Fotbollförbund) liveuppdaterar på Facebook. Adda dem nu om ni vill följa med. Åtminstone utgår jag från att det är damernas match som uppdateras då den krockar med herrarnas match om nionde plats som startar om en halv timme.
 
Jag ser att Sofia startar, medan Maja och Elin är i byte. Friskt roterat av Daniel och Per i ledningsduon. Som jag sade till tidningen. Jag önskar Åland all lycka i semifinalen och förhoppningsvis i finalen. Sen hoppas jag även att alla kommer hem med benen och huvena i behåll, för PK-35 blir inget att leka med på söndag.
Upprepning av 2009 tar vi gärna. Isle of Man 3a och Åland 1a.
 
Igen skulle det finnas saker att dryfta om helt andra områden, men då det är så bråttom att vara ledig, som jag faktiskt är nu hela kvällen och hela fredagen före träningen på lördag morgon. Ja, ja. Jag ska springa omkring då! Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0