Jessus vad jag är populär!!!

Jag måste bara delge världen en snabbis nu.
 
Jag har alltså, efter att ha vidarebefordrat mina tankar kring Pallokissats väsen till Huvudtränaren även diskuterat med Rektorn och sedan tagit i tu med att färdigställa inför showtime på måndag.
 
En av sakerna som hörde till var att städa e-posten. Jag har nog då och då varit inne på min skolmail under sommaren, men aldrig riktigt tittat efter annat än namn jag känner igen. Nu tog jag mig för att kolla allt som kommit in sedan början av juni. Jag vet att vi har ett bra filter här, så jag utgick från att all mail som fanns var relevant sådan. Och jag måste säga att jag är överraskad av hur välkänd jag är ute i världen.
 
251 oöppnade mails fanns det. De allra flesta från människor jag inte alls känner. De känner dock mig verkar det som, eftersom de tilltalar mig vid förnamn och till och med vet att jag är snygg och manlig. Vissa tror att jag är rik, så något har de fått om bakfoten.
 
Jag är ju väluppfostrad, så självklart svarar jag alla som skriver till mig, då de verkar så mån om att få kontakt, stackarna. Jag nämner för dem att jag är gift och lycklig på den punkten, så de överraskande många som vill gifta sig med mig får lov att försöka gå vidare i alla fall. Dock frågar jag så klart, eftersom det är övervägande kvinnor som skriver, om de kan spela fotboll. Om de inte kan det inbjuder jag dem så klart till att bli funktionärer i Åland United eftersom vi behöver många till. Då kan de även gärna ta med sina tonåriga småsystrar som de ofta framhåller att också vill träffa mig. Hoppas ingen blir ledsen bara, men vi kan nog behöva folk som jag sade. Undrar just varför just jag är så berömd...
Många hänvisar till att de sett mig på bild. Den här kanske? Månne de vet att jag har nya glasögon?
 
Ja, det var det mesta för den här gången. Nu ska jag bära mappar och häften samt få projektorn att funka.
 
Jag har bett om lov att få använda magneter på matchföreberedande mötet. Hoppas jag får det, då det blir så mycket bättre för mig att uttrycka mig då jämfört med animationsprogram och sådant där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0